montek.87
Fanka BB :)
Serio? Przez tak dlugi czas mialas negatywne?Bladziocha zobaczylam 4 dni po terminie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Przez tak dlugi czas mialas negatywne?Bladziocha zobaczylam 4 dni po terminie
Serio. Z tym ze juz pare dni, od owulacji dziwnie sie czulam i tak zostało do dzisiaj.Serio? Przez tak dlugi czas mialas negatywne?
Przypomnij bo pewnie gdzies pisalas, ale jak to dziwnie sie czulas?Serio. Z tym ze juz pare dni, od owulacji dziwnie sie czulam i tak zostało do dzisiaj.
Moze gdybym zrobila dzien wczesniej test to by byly 3 dni po terminie ale odczekalam jeszcze dzien bo nie mialam testu
I ja będę mieć @ w podobnym terminie jeśli przyjdzie. Piszę w podobnym bo mam trochę nieregularny okres więc ciężko wyliczyć..To mamy tak samo ja już bym chciała
No wlasnie, ale jak sie widzi ze ktos kilka dni przed @ zrobil test i byl cien, to glowa sama zaczyna wariowac...Poczekaj do dnia @ i zrób test wcześniej szkoda pieniędzy na testy naprawdę
Wiem że to trudne wiem z doświadczenia ale sama robiłam testy przed @ i przychodziła małpica jedna
Hej jeszcze nie. Choć mam wizytę na 15.11 miałam mieć monitoring cyklu, wiec z tej daty skorzystam.Dziewczyny kiedy najlepiej umowic sie na wizyte do ginekologa? Musze umowic sie duzo wczesniej jesli wgl bylaby to ciaza bo bardzo trudno o termin.
@karo_85 umowilas juz wizyte?
Gdzie polecacie przeliczyc sobie tygodnie? Korzystalam z jednej strony i sama sobie przeczy
Ja wlasnie umowilam na 14.11 najwyzej pojde jeszcze raz jak nic nie bedzie widac. Znasz juz wyniki bety?Hej jeszcze nie. Choć mam wizytę na 15.11 miałam mieć monitoring cyklu, wiec z tej daty skorzystam.
Wiem wiem sama miałam identycznie, ale obiecałam sobie , że w tym cyklu nie będę wariowała i wykonam test dopiero w dniu @ dziś 12 DC więc jeszcze trochę czasu do testowaniaNo wlasnie, ale jak sie widzi ze ktos kilka dni przed @ zrobil test i byl cien, to glowa sama zaczyna wariowac...
Na nawet miałam na testach te tzw. cienie cienia itd beta 2,3 i @ przyszła chwilę spóźniona . Nie ma co się nakręcać bo potem zostaje żal i smutekNo wlasnie, ale jak sie widzi ze ktos kilka dni przed @ zrobil test i byl cien, to glowa sama zaczyna wariowac...
Ja zrobilam test dzis-negatywny wynik. Ale to dlatego ze mialam sny o ciazy. Od dzis do piatku/soboty czekam... Do 20dc wrecz sie wykrecilam z forum by sie nie nakrecac, korzystalam z przyjemnosci z mezem i zobaczymy co to dalo...Wiem wiem sama miałam identycznie, ale obiecałam sobie , że w tym cyklu nie będę wariowała i wykonam test dopiero w dniu @ dziś 12 DC więc jeszcze trochę czasu do testowania