reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

hej dziewczyny :) przepraszam że mnie tak mało na forum natomiast skoro mam zakazane staranie się o bejbusia jeszcze przez ten miesiąc to nie chce się nakręcać a wiecie jak to jest z tymi testami i betą ;) biorę euthyrox 100 + mama dha, mam więc nadzieję, że grudzień będzie dla nas magiczny i mimo wydarzeń z października znowu zobaczę 2 kreseczki.

reklama
Ja przez te 7 lat nie trafiłam na normalnego lekarza. I nie będę marnować życia na szukanie specjalistów i skupiać się na dziecku bo żyć trzeba bo życie jest tylko jedno. Z resztą myślałam dużo na ten temat i żyć bez dzieci też idzie. I jednak życie jest tylko jedno.
Przykro mi, że tak u Ciebie się to potoczyło. Ale Twoja obecność tu na forum jest dowodem na to, ze jeszcze na 100% nie odpuściłaś, więc ja i tak trzymam za Ciebie kciuki. Co będzie to będzie.

Moja bratowa utrzymała dopiero 6 i 7 ciążę. Pierwsze dziecko urodziła po 5 latach starań. Mimo, ze miała różne załamania, to próbowała i próbowała, i próbowała. Doszła do wniosku, ze skoro udaje się jej zajść w ciążę, to i kiedyś uda jej się utrzymać. A do lekarza jeździła 200 km od miejsca zamieszkania (z polecenia od jakiejś koleżanki).

Wszystko może się zdarzyć :)

@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
wiecie co... nie wiem czy to odstawienie hormonów czy co za cholera... Ale jak pisałam kiedyś wyżej, miałam mnóstwo objawów ciąży. Rozmawiałam z koleżankami które mają dzieci i od razu mówiły "oj niedługo zostaniesz mamusią!". Ja nie do końca wierzyłam. No i oczywiście przyszedł @. Trwa normalnie dziś 5 dzień, z tym że tylko jeden był naprawdę bardzo intensywny.
Od wczoraj boli mnie żołądek. Trochę mnie mdli. Koleżanka śmieje się, że może jednak to ciąża. Ale nie chce mi się w to wierzyć, bo takim dość obfitym @. A nie będę jak wariatka robiła testu po 5-dniowym okresie :D Sama już nie wiem, organizm wariuje :(

Przykro mi, że tak u Ciebie się to potoczyło. Ale Twoja obecność tu na forum jest dowodem na to, ze jeszcze na 100% nie odpuściłaś, więc ja i tak trzymam za Ciebie kciuki. Co będzie to będzie.

Moja bratowa utrzymała dopiero 6 i 7 ciążę. Pierwsze dziecko urodziła po 5 latach starań. Mimo, ze miała różne załamania, to próbowała i próbowała, i próbowała. Doszła do wniosku, ze skoro udaje się jej zajść w ciążę, to i kiedyś uda jej się utrzymać. A do lekarza jeździła 200 km od miejsca zamieszkania (z polecenia od jakiejś koleżanki).

Wszystko może się zdarzyć :)
Z tym się nie zgodzę. To że jestem na forum to nie oznacza że nie odpuściłam tylko jestem już przywiązana do dziewczyn lubię wspierać mówić dobre słowo i pomoc jeśli ktoś się na czymś mniej zna ode mnie.

Z każdej waszej ciąży się cieszę mimo że ja nie mogę mieć dzieci i żadna ciąża wasza nie doprowadza mnie do smutku tylko do czystej radości. Nie ma z mojej strony żadnej zazdrości o to że wam się udaje a mi nie.

hej dziewczyny :) przepraszam że mnie tak mało na forum natomiast skoro mam zakazane staranie się o bejbusia jeszcze przez ten miesiąc to nie chce się nakręcać a wiecie jak to jest z tymi testami i betą ;) biorę euthyrox 100 + mama dha, mam więc nadzieję, że grudzień będzie dla nas magiczny i mimo wydarzeń z października znowu zobaczę 2 kreseczki.
Zobaczysz na pewno [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry