reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

hej dziewczyny :) przepraszam że mnie tak mało na forum natomiast skoro mam zakazane staranie się o bejbusia jeszcze przez ten miesiąc to nie chce się nakręcać a wiecie jak to jest z tymi testami i betą ;) biorę euthyrox 100 + mama dha, mam więc nadzieję, że grudzień będzie dla nas magiczny i mimo wydarzeń z października znowu zobaczę 2 kreseczki.

reklama
Ja przez te 7 lat nie trafiłam na normalnego lekarza. I nie będę marnować życia na szukanie specjalistów i skupiać się na dziecku bo żyć trzeba bo życie jest tylko jedno. Z resztą myślałam dużo na ten temat i żyć bez dzieci też idzie. I jednak życie jest tylko jedno.
Przykro mi, że tak u Ciebie się to potoczyło. Ale Twoja obecność tu na forum jest dowodem na to, ze jeszcze na 100% nie odpuściłaś, więc ja i tak trzymam za Ciebie kciuki. Co będzie to będzie.

Moja bratowa utrzymała dopiero 6 i 7 ciążę. Pierwsze dziecko urodziła po 5 latach starań. Mimo, ze miała różne załamania, to próbowała i próbowała, i próbowała. Doszła do wniosku, ze skoro udaje się jej zajść w ciążę, to i kiedyś uda jej się utrzymać. A do lekarza jeździła 200 km od miejsca zamieszkania (z polecenia od jakiejś koleżanki).

Wszystko może się zdarzyć :)

@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
wiecie co... nie wiem czy to odstawienie hormonów czy co za cholera... Ale jak pisałam kiedyś wyżej, miałam mnóstwo objawów ciąży. Rozmawiałam z koleżankami które mają dzieci i od razu mówiły "oj niedługo zostaniesz mamusią!". Ja nie do końca wierzyłam. No i oczywiście przyszedł @. Trwa normalnie dziś 5 dzień, z tym że tylko jeden był naprawdę bardzo intensywny.
Od wczoraj boli mnie żołądek. Trochę mnie mdli. Koleżanka śmieje się, że może jednak to ciąża. Ale nie chce mi się w to wierzyć, bo takim dość obfitym @. A nie będę jak wariatka robiła testu po 5-dniowym okresie :D Sama już nie wiem, organizm wariuje :(

Przykro mi, że tak u Ciebie się to potoczyło. Ale Twoja obecność tu na forum jest dowodem na to, ze jeszcze na 100% nie odpuściłaś, więc ja i tak trzymam za Ciebie kciuki. Co będzie to będzie.

Moja bratowa utrzymała dopiero 6 i 7 ciążę. Pierwsze dziecko urodziła po 5 latach starań. Mimo, ze miała różne załamania, to próbowała i próbowała, i próbowała. Doszła do wniosku, ze skoro udaje się jej zajść w ciążę, to i kiedyś uda jej się utrzymać. A do lekarza jeździła 200 km od miejsca zamieszkania (z polecenia od jakiejś koleżanki).

Wszystko może się zdarzyć :)
Z tym się nie zgodzę. To że jestem na forum to nie oznacza że nie odpuściłam tylko jestem już przywiązana do dziewczyn lubię wspierać mówić dobre słowo i pomoc jeśli ktoś się na czymś mniej zna ode mnie.

Z każdej waszej ciąży się cieszę mimo że ja nie mogę mieć dzieci i żadna ciąża wasza nie doprowadza mnie do smutku tylko do czystej radości. Nie ma z mojej strony żadnej zazdrości o to że wam się udaje a mi nie.

hej dziewczyny :) przepraszam że mnie tak mało na forum natomiast skoro mam zakazane staranie się o bejbusia jeszcze przez ten miesiąc to nie chce się nakręcać a wiecie jak to jest z tymi testami i betą ;) biorę euthyrox 100 + mama dha, mam więc nadzieję, że grudzień będzie dla nas magiczny i mimo wydarzeń z października znowu zobaczę 2 kreseczki.
Zobaczysz na pewno [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry