reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
I żadnych negatywnych postów proszę nie pisać. Beta rośnie szybko więc jest w porządku. Teraz tylko czekać spokojnie aż beta będzie ponad 1000 czy około 2000 i do lekarza. Wcześniej chyba nie ma po co bo i tak nic na o razie usg nie będzie widać.
Właśnie powiedzial zebym sprawdzila pojutrze bete i wtedy mi powie kiedy podejsc do niego na usg.
Plamienia mam olac

Właśnie powiedzial zebym sprawdzila pojutrze bete i wtedy mi powie kiedy podejsc do niego na usg.
Plamienia mam olac
I tak zrób jak lekarz powiedział. Nie stresuj się. Jeśli pojawi się więcej tego plamienia lub silny ból brzucha to wiadomo lepiej dmuchać na zimne i lecieć na IP lub wcześniej do gin. A tak to żyć spokojnie. Teraz betę masz prawie 200 więc w środę będzie już spora. Dość szybko Ci rośnie beta możliwe że bliźniaki. [emoji3590]

reklama
Do góry