Smerfetka94
Fanka BB :)
Beta 179
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie, to czekamy razem na nieprzyjście @...Czekam z Tobą
CUDOWNIE....Beta 179
To super. Poprzednią miałaś chyba 23?Beta 179
Tak. Lekarz dzwonil ze super przyrostTo super. Poprzednią miałaś chyba 23?
No widzisz czyli możesz odetchnąć i zacząć się cieszyćTak. Lekarz dzwonil ze super przyrost
Ja dwie ciąże byłam na luteinie od ok 3-4 miesiąca + leżenie, no nie uważam żeby to były "cukierki".Wiesz dokładnie mi to powiedział Endo, u którego ostatnio byłam. Ze to podtrzymywanie mija się z celem. Bo jak ciąża nie jest prawidlowa, to poronienie i tak bedzie, a jak jest prawidłowa, to sie utrzyma.
I odnosnie luteiny na "podtrzymanie" jakoś tak dziwnie skomentował, że to dla polepszenia nastroju.
Zastanawiam się, kiedy najlepiej robić testy owu ?Ja dziś 5 dc i końcówka @ wiec pewnie będziemy testować podobnie
Pięknie!!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Beta 179
Ja zaczęłam robić zaraz po okresieZastanawiam się, kiedy najlepiej robić testy owu ?