reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
To może u mnie jak u smerfetki o ile przyrost bety bedzie ok i poczekać az będzie wysoka pójść do gina a teraz to plamienie olać
Każda z nas jest inna. Zrób betę sprawdź przyrost czy dobrze przyrasta i jak masz możliwość zadzwoń do gin podaj mu te 2 wyniki bety on zobaczy że przyrost jest prawidłowy powiedz mu ze masz plamienia i zobaczysz co ci twój gin powie doradzi.

U mnie dziś straszny ból jajników raz lewy raz prawy i brzuch ciągnie w dół .. 12 dc, wg aplikacji owulacja na 11.11

Nie mam na tą chwilę swojego gina .
To nie wiem co ci doradzić. Ale napewno nie możesz patrzeć na tą sytuację jak u smerfetki bo każda z nas jest inna. U niej plamienia są nie groźne i po prostu są a u ciebie może być inna przyczyną np zbyt niski progesteron lub zaczynające się poronienie albo jeszcze co innego. Oczywiście nie bierz tego do siebie ja podałam tylko przykłady.

Witam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Nurtuje mnie pytanie tym którym się udało ile dni po owu zobaczylyscie || upragnione ? Czy zawsze musi być to termin @
7 dni po owulacji była już druga kreska. I to nawet nie jakiś straszny cien cienia.

reklama
Do góry