Natalia198777
Fanka BB :)
To może u mnie jak u smerfetki o ile przyrost bety bedzie ok i poczekać az będzie wysoka pójść do gina a teraz to plamienie olać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każda z nas jest inna. Zrób betę sprawdź przyrost czy dobrze przyrasta i jak masz możliwość zadzwoń do gin podaj mu te 2 wyniki bety on zobaczy że przyrost jest prawidłowy powiedz mu ze masz plamienia i zobaczysz co ci twój gin powie doradzi.To może u mnie jak u smerfetki o ile przyrost bety bedzie ok i poczekać az będzie wysoka pójść do gina a teraz to plamienie olać
Nie mam na tą chwilę swojego gina .Każda z nas jest inna. Zrób betę sprawdź przyrost czy dobrze przyrasta i jak masz możliwość zadzwoń do gin podaj mu te 2 wyniki bety on zobaczy że przyrost jest prawidłowy powiedz mu ze masz plamienia i zobaczysz co ci twój gin powie doradzi.
A robisz testy owu, mierzysz temperaturę? Może owu w tym cyklu będzie wcześniej.U mnie dziś straszny ból jajników raz lewy raz prawy i brzuch ciągnie w dół .. 12 dc, wg aplikacji owulacja na 11.11
To nie wiem co ci doradzić. Ale napewno nie możesz patrzeć na tą sytuację jak u smerfetki bo każda z nas jest inna. U niej plamienia są nie groźne i po prostu są a u ciebie może być inna przyczyną np zbyt niski progesteron lub zaczynające się poronienie albo jeszcze co innego. Oczywiście nie bierz tego do siebie ja podałam tylko przykłady.Nie mam na tą chwilę swojego gina .
A robisz testy owu, mierzysz temperaturę? Może owu w tym cyklu będzie wcześniej.
7 dni po owulacji była już druga kreska. I to nawet nie jakiś straszny cien cienia.Witam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Nurtuje mnie pytanie tym którym się udało ile dni po owu zobaczylyscie || upragnione ? Czy zawsze musi być to termin @
Aha. A mierzysz regularnie tak?Mierze temp 36.6 wczoraj 36.7