reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Może się zagnieżdża? Gdzieś czytałam że wtedy temp na trochę spada :p
Masz rację. To się nazywa dip/dołek implantacyjny. Jeżeli jest jednodniowy spadek to może to oznaczać, ale wcale nie musi, zagnieżdżenie. Podejrzewam, ze szanse są fifty fifty. W zeszłym miesiącu tak miałam, dlatego się tym interesowałam. Ale nic z tego nie wyszło. :p Dzisiaj (7 dni po owu) mam znowu niższą temp. Ciekawe jak jutro będzie. Ale po zeszłym cyklu, tez się za bardzo tym nie sugeruję.

Aha no to już nie długo ja ostatnio robiłam o 8 A o 13 już byly
No właśnie nie wiem jak teraz jest. Na domiar złego zgubiłam kartę do logowania z pin do tej diagnostyki i za wała nie da się tego odzyskać. Bo zakładali mi to w przychodni bez maila i bez telefonu, wiec żaden sposób odzyskiwania nie działa. Dostałam narazie kod jednorazowy do odczytu, ale musza mi to jakoś przywrócić bo tak idzie zgłupieć.

Właściwie to ja mam dzisiaj wszystkie objawy na jutrzejszą @ ! Ale najkrótszy mój cykl miał 27dni.a nie 23 :/
Spadła tempka, zaginął śluz, podbrzusze typowo boli i krzyż :/
A taki piękny, książkowy cykl miałam :/
Jak to czytam to az sie zastanawiam czy tego samego i ja miec nie bede...?

No właśnie nie wiem jak teraz jest. Na domiar złego zgubiłam kartę do logowania z pin do tej diagnostyki i za wała nie da się tego odzyskać. Bo zakładali mi to w przychodni bez maila i bez telefonu, wiec żaden sposób odzyskiwania nie działa. Dostałam narazie kod jednorazowy do odczytu, ale musza mi to jakoś przywrócić bo tak idzie zgłupieć.
Mi podała Pani nowy . Córka mi to wywalił i nie mialam a teraz mam. Musialam pesel podac

reklama
Do góry