Takie delikatne plamienia mogą wystąpić na początku. Ty jestes w 4 tygodniu ?Dziewczyny dzis rano dostałam plamien brązowych.... bez krwii jestem spanikowana co robić... u mbie tylko szpital bo obdzwoniłam wszystkich w okolicy gin i zero terminów....
reklama
Dzwoniłam,baba na infolinii nie wie nic. Chyba nawet jak się nazywaA może telefonicznie powiedzieć może pomogą
freaky
Zaciekawiona BB
Dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu?
W tym tygodniu w końcu mam szanse na pierwsza owulacje, nie wiem jeszcze czy będzie to w ciągu najbliższych dwóch dni czy rozciągnie się powiedzmy do niedzieli/poniedziałku.
Odkąd staram się o ta ciąże bardziej na poważnie to ograniczyłam treningi, bo wcześniej sporo biegałam i ćwiczyłam. Za tydzień jest bieg niepodległości i nie wiem czy startować - dla mnie start to jednak intensywny wysiłek i dawanie z siebie 110%
Czy myślicie ze to może wpłynąć jakos na możliwość zapłodnienia? Albo wstrzymanie owulacji?
Najchętniej to bym leżała i się nie ruszała, żeby plemniki mogły spokojnie dotrzeć tam gdzie trzeba
W tym tygodniu w końcu mam szanse na pierwsza owulacje, nie wiem jeszcze czy będzie to w ciągu najbliższych dwóch dni czy rozciągnie się powiedzmy do niedzieli/poniedziałku.
Odkąd staram się o ta ciąże bardziej na poważnie to ograniczyłam treningi, bo wcześniej sporo biegałam i ćwiczyłam. Za tydzień jest bieg niepodległości i nie wiem czy startować - dla mnie start to jednak intensywny wysiłek i dawanie z siebie 110%
Czy myślicie ze to może wpłynąć jakos na możliwość zapłodnienia? Albo wstrzymanie owulacji?
Najchętniej to bym leżała i się nie ruszała, żeby plemniki mogły spokojnie dotrzeć tam gdzie trzeba
Kotmonika87
Fanka BB :)
A też takie uwielbiam A może na inną infolinie? Inne miasto ? Może na stronie jest jakiś kontakt do nichDzwoniłam,baba na infolinii nie wie nic. Chyba nawet jak się nazywa
oczekujaca23
Hej dziewczynki dawno nie pisałam , ale bacznie obserwuję i czytam
Myślałam , że z tego cyklu będą nici ,bo maz miał jechać w 02.11 w delegację ale przełożono ją na niedzielę 10
Akurat pod koniec dni płodnych jedzie
Dziś 12 DC i działamy
Już nie mogę się doczekać tych naszych dwóch pięknych II
Myślałam , że z tego cyklu będą nici ,bo maz miał jechać w 02.11 w delegację ale przełożono ją na niedzielę 10
Akurat pod koniec dni płodnych jedzie
Dziś 12 DC i działamy
Już nie mogę się doczekać tych naszych dwóch pięknych II
Karusia18192
A kiedy będziesz mieć wyniki bety?U mnie chyba nadchodzi @ tak jak pisałam ból brzucha coraz większy i piersi tak samo. Wszystko tak okresowo.
oczekujaca23
Trzymam kciuki za pozytywny wynik <3Niedlugo powinien byc.
Wypompowana jestem.
Teraz tylko sluz lekko zabarwiony
Natalia198777
5 tydz by wychodził. Nie wiem co robićTakie delikatne plamienia mogą wystąpić na początku. Ty jestes w 4 tygodniu ?
Kara85
Zaangażowana w BB
Masz rację. To się nazywa dip/dołek implantacyjny. Jeżeli jest jednodniowy spadek to może to oznaczać, ale wcale nie musi, zagnieżdżenie. Podejrzewam, ze szanse są fifty fifty. W zeszłym miesiącu tak miałam, dlatego się tym interesowałam. Ale nic z tego nie wyszło. Dzisiaj (7 dni po owu) mam znowu niższą temp. Ciekawe jak jutro będzie. Ale po zeszłym cyklu, tez się za bardzo tym nie sugeruję.
Ja mam w każdym cyklu Ok 6dpo spadek temperatury. Doczytałam się ze to skok estrogenu. Może ale nie musi występować. U mnie jest co cykl taki jednodniowy spadek i potem temp wędruje z powrotem do góry.
Ale tez czytałam ze taki spadek między 6-12 dniem może oznaczać implantację. Myśle ze to zależy jak miałaś dotychczas. Ja się is obserwuje już ponad pół roku temperaturowo i pewne zależności wyłapałam.
Trzymam kciuki ze to implantacją [emoji5]
reklama
spokojnie, jesli mozesz pojechać do szpitala to pojedz dla swojego spokoju...5 tydz by wychodził. Nie wiem co robić
jak te plamienia są intensywne to na pewno Cie przyjmą, jesli to podbarwienie sluzu poczekaj moze z tym do jutra..... no tak trochę sama ocen sytuację.