reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
Ja też mam termin dzisiaj :) i też nic ... ale testować nie będę, poczekam trochę i nawet na razie nie chce o tym myśleć, bo za każdym razem przeżywam rozczarowanie ...

Dziewczyny dzis rano dostałam plamien brązowych.... bez krwii jestem spanikowana co robić... u mbie tylko szpital bo obdzwoniłam wszystkich w okolicy gin i zero terminów....

Ja też mam termin dzisiaj :) i też nic ... ale testować nie będę, poczekam trochę i nawet na razie nie chce o tym myśleć, bo za każdym razem przeżywam rozczarowanie ...

No to super że nie przyszła @. Rozumiem Cie, to jak dostawać w policzek co miesiąc. Jak możesz, to pewnie że poczekaj kilka dni. Będziesz miała wynik super widoczny...... :);)

U mnie wszystko się po przesuwało. Nawet zrobiłam test i to kompletnie bez emocji, bo wiem, że owu sie o tydzien przesunęla. Więc, ja czekam do nastepnego poniedziałku tak naprawdę....
Jestem mega zła że tydzień dłużej muszę czekać!!! :mad:

U mnie chyba nadchodzi @ tak jak pisałam:( ból brzucha coraz większy i piersi tak samo. Wszystko tak okresowo.

reklama
Do góry