Kotmonika87
Fanka BB :)
A może telefonicznie powiedzieć może pomogąDzięki. Namierzę punkt najbliżej mnie w Wawie i się wybiorę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może telefonicznie powiedzieć może pomogąDzięki. Namierzę punkt najbliżej mnie w Wawie i się wybiorę.
Ja też mam termin dzisiaj i też nic ... ale testować nie będę, poczekam trochę i nawet na razie nie chce o tym myśleć, bo za każdym razem przeżywam rozczarowanie ...@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
Jak u Ciebie z plamieniami? K... ja dzis rano miałam brązowe i nie wiem co zrobićWitam sie i ja...w ogromnym stresie i bez humoru.
Za chwile wychodzę z moim W. na bete..co to bedzie....
O której masz wynik? Jaknsie czujesz? Jak plamieniaWitam sie i ja...w ogromnym stresie i bez humoru.
Za chwile wychodzę z moim W. na bete..co to bedzie....
Raz sa raz nie ma. Czekam na bete i pisze do mojego ginaJak u Ciebie z plamieniami? K... ja dzis rano miałam brązowe i nie wiem co zrobić
Ja też mam termin dzisiaj i też nic ... ale testować nie będę, poczekam trochę i nawet na razie nie chce o tym myśleć, bo za każdym razem przeżywam rozczarowanie ...
Niedlugo powinien byc.O której masz wynik? Jaknsie czujesz? Jak plamienia
Niedlugo powinien byc.
Wypompowana jestem.
Miejmy nadzieje . Ja plamilam, krwawilam A ciaze utrzymałam. Glowa do gory