reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam się z pracy. Matko ale fatalnie się czuje. Żołądek boli, do tego straszne wzdęcia, skurcze jakieś. Do tego non stop biały i gęsty śluz. Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie jelitówka. Byle do 14:30.
Gratulacje dla wszystkich u których pojawiły się II kreseczki.
Jak sytuacja w domu? Chłop się ogarnął? :)

Hej dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji3526] owu mi się przesunęła chyba...myślałam że piątek sobota(z kalendarzyka) przytulanki było czw, pią,sob a tu dziś dopiero mnie nabiera, brzuch czuje, jajniki i śluz przezroczysty. Jak myślicie jak wieczorem będa przytulanki to zdążę ? [emoji16]
Zdążysz a nawet jeśli będzie już po to te sobotnie przytulanki wystarczą ;)

Ja mam wrażenie że się udało, 21 dc a ja nadal mam tak mokro i dużo wodnisto białego sluzu :D
Trzymam kciuki :) U mnie ze spadkiem tempki i objawy ustały a właśnie po tym śluzie można poznać u mnie, że to TO :D

Właściwie to ja mam dzisiaj wszystkie objawy na jutrzejszą @ ! Ale najkrótszy mój cykl miał 27dni.a nie 23 :/
Spadła tempka, zaginął śluz, podbrzusze typowo boli i krzyż :/
A taki piękny, książkowy cykl miałam :/

U mnie biel 4 dni przed @ i spadek temperatury.
Ale już układam plan działania na najbliższe miesiące kiedy starać się nie będziemy. Ostatnio przytyłam i muszę to zrzucić koniecznie a przy starankach ani diety nie wprowadzałam ani tym bardziej ćwiczeń. Może jak schudnę te 6kg to zrobię miejsce heh ;)

6 kg = 6 tygodni (jak wszystko idzie dobrze) tego Ci życzę!
Sama mam ten problem, ale u mnie 1-2kg /mc to max co umiem zrzucić. Walka z IO jest nierówna.

Kto wie, może jak wiele dziewczyn jak przestaniesz się starać to wtedy się uda ;)

Tak to raczej małżonek leczy kiedy test ,kiedy test? Marzy o synu ;-p niby bylo blisko owu . Jak na razie z 5 ciąż 3 były dziewuszkowe .
Mam brzydka bardzo blizne po cesarke . Ginekolog kaza przyjsc odrazu po pozytywnym teście.
A Ty dziś na bete?
Tak. Byłam na becie. Czekam
Na wynik.

reklama
Do góry