reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam się z pracy. Matko ale fatalnie się czuje. Żołądek boli, do tego straszne wzdęcia, skurcze jakieś. Do tego non stop biały i gęsty śluz. Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie jelitówka. Byle do 14:30.
Gratulacje dla wszystkich u których pojawiły się II kreseczki.
Jak sytuacja w domu? Chłop się ogarnął? :)

Hej dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji3526] owu mi się przesunęła chyba...myślałam że piątek sobota(z kalendarzyka) przytulanki było czw, pią,sob a tu dziś dopiero mnie nabiera, brzuch czuje, jajniki i śluz przezroczysty. Jak myślicie jak wieczorem będa przytulanki to zdążę ? [emoji16]
Zdążysz a nawet jeśli będzie już po to te sobotnie przytulanki wystarczą ;)

Ja mam wrażenie że się udało, 21 dc a ja nadal mam tak mokro i dużo wodnisto białego sluzu :D
Trzymam kciuki :) U mnie ze spadkiem tempki i objawy ustały a właśnie po tym śluzie można poznać u mnie, że to TO :D

Właściwie to ja mam dzisiaj wszystkie objawy na jutrzejszą @ ! Ale najkrótszy mój cykl miał 27dni.a nie 23 :/
Spadła tempka, zaginął śluz, podbrzusze typowo boli i krzyż :/
A taki piękny, książkowy cykl miałam :/

U mnie biel 4 dni przed @ i spadek temperatury.
Ale już układam plan działania na najbliższe miesiące kiedy starać się nie będziemy. Ostatnio przytyłam i muszę to zrzucić koniecznie a przy starankach ani diety nie wprowadzałam ani tym bardziej ćwiczeń. Może jak schudnę te 6kg to zrobię miejsce heh ;)

6 kg = 6 tygodni (jak wszystko idzie dobrze) tego Ci życzę!
Sama mam ten problem, ale u mnie 1-2kg /mc to max co umiem zrzucić. Walka z IO jest nierówna.

Kto wie, może jak wiele dziewczyn jak przestaniesz się starać to wtedy się uda ;)

Tak to raczej małżonek leczy kiedy test ,kiedy test? Marzy o synu ;-p niby bylo blisko owu . Jak na razie z 5 ciąż 3 były dziewuszkowe .
Mam brzydka bardzo blizne po cesarke . Ginekolog kaza przyjsc odrazu po pozytywnym teście.
A Ty dziś na bete?
Tak. Byłam na becie. Czekam
Na wynik.

reklama
Do góry