Będzie dobrze, daj znaćWitam sie i ja...w ogromnym stresie i bez humoru.
Za chwile wychodzę z moim W. na bete..co to bedzie....
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
U mnie biel 4 dni przed @ i spadek temperatury.@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
Ale już układam plan działania na najbliższe miesiące kiedy starać się nie będziemy. Ostatnio przytyłam i muszę to zrzucić koniecznie a przy starankach ani diety nie wprowadzałam ani tym bardziej ćwiczeń. Może jak schudnę te 6kg to zrobię miejsce heh
Dwa+Trzy
W praktyce jeśli nie ma problemu z fazą lutealną to tak to właśnie wygląda Od owu zawsze musi minąć od 12 do 14 dni więc jeśli się przesunela to i @ będzie opóźniona.Dziewczyny czy jeśli owu jest przesunięta z powodu np. Choroby o tydzień, to planowana @ też się przesunie, prawda? Z tego co pamiętam od jajeczkowania do @ liczba dni powinna być stała, tak wg teorii. Czy faktycznie tak jest???
Np ja w tym cyklu termin @ mam na 10.11 ale wiem, że owulacja była 2 dni szybciej
Ja przed @ też mocno liczyłam, że nam się uda i będzie lipcowy bobas (akurat w lipcu poronilam). U mnie niestety nie wyszło, ale jakby się teraz udało to byłby prezencik na rocznicę ślubuA ja dziewczyny zaczynam wariować a miałam się trzymać. Bez sensu to. Wczoraj zaobserwowałam kilka kropel krwi na papierze 2 razy. Wczoraj miałam szyjkę nisko i już liczyłam się z tym ze zbliża się @ a dzis bol pleców rano, obudziłam się spocona ( przy straconej ciąży miałam nocne poty) szyjki nie czuje, temp 36,9 a normalnie już mi leciała w dół, a na przedramieniu wyskoczyły mi suche placki. No i głowa już swoje zaczęła świrować. Ze cis jest nie tak. Od rana mam płaczka. Zrobiłam test pinka czuły ale biel. Czekam do środy jak nie przyjdzie @ to testuje znowu.
A najgorsze w tym wszystkim jest to ze jak byłam u kochanego dziadka na cmentarzu to mnie tknęło ze zmarł w lipcu i gdyby mi się udało to byłoby lipcowe. A ze ja cholernie wierze w symbole i jestem sentymentalna to wiecie, nie opuszcza to mojej głowy. Przepraszam ale musiałam się z kimś tym podzielić bo w domu nie mam z kim..
Trzymam kciuki za testujące [emoji5][emoji5][emoji8]
Spokojnego dnia [emoji5]
Daraa_94
Łączyć nie łączyłam jeszcze pytanie ogólne, skończyłam dupka i zaczęłam castangusa. Od czwartku znowu na dupku więc odstawie castangusa. Jutro mam lekarza także najlepiej jak z nim się skonsultuje
Nie można łączyć duphastonu z castagnusem. Przeczytaj ulotkę Kochana. Ja tak kiedyś zrobiłam i miałam krwawienie cały miesiąc
U mnie testy owulacyjne, pierwszy cykl z żelem nawilżającym FortilSafe Plus- to myślę dużo pomogło, bo ja natularnie mam mało śluzu. To była jedyna rzecz inna w tym cyklu. No i w okolicy owulacji - 3 dni zrobiliśmy to codziennie a w dzień owulacji nawet 2x (rano i wieczorem).Dziewczyny które w tym miesiącu zobaczyły II kreseczki- powiedzcie czy coś w waszych staraniach się w tym cyklu zmieniło? Np czysta głowa, jakiś urlop, czy starania codzienne itp. Czy tak jak zwykle tylko po prostu w tym miesiącu się wreszcie udało. Dajcie znać jestem mega ciekawa czy teoria o czystej głowie się faktycznie sprawdza
W praktyce jeśli nie ma problemu z fazą lutealną to tak to właśnie wygląda Od owu zawsze musi minąć od 12 do 14 dni więc jeśli się przesunela to i @ będzie opóźniona.
Np ja w tym cyklu termin @ mam na 10.11 ale wiem, że owulacja była 2 dni szybciej
Dziękuję wszystkim dziewczynom za odpowiedź w temacie.
Własnie u mnie zawsze @ była co 29, ew. 28. Po poronieniu mi się jeden raz bujnął o 8 dni.
Teraz w tym cyklu mierzyłam dni płodne z testami LH i objawy fizyczne wskazały tak samo jak testy, że owu miałam 29/30, a nie 20/21. (staralismy sie w obu terminach wiec szansa nadal jest)
Myślę, że tym razem moje wskazanie na @ to 11.11 - czyli test za tydzień miałby sens.
Żeby się upenić zrobiłam ciążowy test (no nie wytrzymałam )i jest negatywny, bez cienia cienia.
Tak mnie to wkurza, że jeszcze tydzień będę czekać.......grrrrrrrrrrr
Hej dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji3526] owu mi się przesunęła chyba...myślałam że piątek sobota(z kalendarzyka) przytulanki było czw, pią,sob a tu dziś dopiero mnie nabiera, brzuch czuje, jajniki i śluz przezroczysty. Jak myślicie jak wieczorem będa przytulanki to zdążę ? [emoji16]
No pewnie, pamiętaj że plemniki żyją w ciele kobiety. Te z piatku i soboty dziś są zdolne żeby działać. Nie martw się! A dodatkowo wieczorem nie zaszkodzi
To mamy tak samo ja już bym chciała
To ja z wami będę czekać na @.... oby nikt się nie doczekał tym razem!
reklama
MamaWojtusia15
Dzięki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
No pewnie, pamiętaj że plemniki żyją w ciele kobiety. Te z piatku i soboty dziś są zdolne żeby działać. Nie martw się! A dodatkowo wieczorem nie zaszkodzi