Karusia18192
Fanka BB :)
U mnie zero śluzu, dopiero od wczoraj coś więcejJa mam wrażenie że się udało, 21 dc a ja nadal mam tak mokro i dużo wodnisto białego sluzu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zero śluzu, dopiero od wczoraj coś więcejJa mam wrażenie że się udało, 21 dc a ja nadal mam tak mokro i dużo wodnisto białego sluzu
Tez mam wrazenie ze jest na TAK ale dopiero po tescie bede wiedziecJa mam wrażenie że się udało, 21 dc a ja nadal mam tak mokro i dużo wodnisto białego sluzu
Kochana ja rowniez mam objawy ktorych do tej pory nie bylo... I tez daja mi do mysleniaA ja dziewczyny zaczynam wariować a miałam się trzymać. Bez sensu to. Wczoraj zaobserwowałam kilka kropel krwi na papierze 2 razy. Wczoraj miałam szyjkę nisko i już liczyłam się z tym ze zbliża się @ a dzis bol pleców rano, obudziłam się spocona ( przy straconej ciąży miałam nocne poty) szyjki nie czuje, temp 36,9 a normalnie już mi leciała w dół, a na przedramieniu wyskoczyły mi suche placki. No i głowa już swoje zaczęła świrować. Ze cis jest nie tak. Od rana mam płaczka. Zrobiłam test pinka czuły ale biel. Czekam do środy jak nie przyjdzie @ to testuje znowu.
A najgorsze w tym wszystkim jest to ze jak byłam u kochanego dziadka na cmentarzu to mnie tknęło ze zmarł w lipcu i gdyby mi się udało to byłoby lipcowe. A ze ja cholernie wierze w symbole i jestem sentymentalna to wiecie, nie opuszcza to mojej głowy. Przepraszam ale musiałam się z kimś tym podzielić bo w domu nie mam z kim..
Trzymam kciuki za testujące [emoji5][emoji5][emoji8]
Spokojnego dnia [emoji5]
U mnie bylo standardowowo testowanie owulacji, wsluchiwanie sie w organizm, dodatkowo podczas owulacji bylam przeziebiona. Jedyne co to duzo spacerowalismyDziewczyny które w tym miesiącu zobaczyły II kreseczki- powiedzcie czy coś w waszych staraniach się w tym cyklu zmieniło? Np czysta głowa, jakiś urlop, czy starania codzienne itp. Czy tak jak zwykle tylko po prostu w tym miesiącu się wreszcie udało. Dajcie znać jestem mega ciekawa czy teoria o czystej głowie się faktycznie sprawdza
Ja nawet na to nie patrzę, bo mam tak co miesiąc. Teraz też. W cyklu, w którym zaszłam w ciąże tez. Jedynie czego nie miałam w cyklu, w którym się udało to biegunki na dwa dni przed planowaną @. Ale każda ma inaczej.Ja mam wrażenie że się udało, 21 dc a ja nadal mam tak mokro i dużo wodnisto białego sluzu
Witam sie i ja...w ogromnym stresie i bez humoru.
Za chwile wychodzę z moim W. na bete..co to bedzie....
Trzymam mocno kciukasy i bardzo czekam na pozytywne wiadomości. Wierzę, że bedzie dobrze. Trzymaj się Kochana :*Witam sie i ja...w ogromnym stresie i bez humoru.
Za chwile wychodzę z moim W. na bete..co to bedzie....