montek.87
Fanka BB :)
Moze i ja sie na jutro przelamie... Stresik rowniez jest...Planowałam jutro. Mega się stresuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze i ja sie na jutro przelamie... Stresik rowniez jest...Planowałam jutro. Mega się stresuję
Ja nawet mam ten domowy test z krwi i pewnie jak będę robiła wcześniej niż w piątek to właśnie tym testem, ale waham się jeszczeTo mamy tak samo ja już bym chciała
No właśnie ja też się na nim zastanawiam . Nie mam żadnego w domu ale idę nie długo do apteki bo młoda chora więc nie wiem czy nie kupieJa nawet mam ten domowy test z krwi i pewnie jak będę robiła wcześniej niż w piątek to właśnie tym testem, ale waham się jeszcze
Dziewczyny czy jeśli owu jest przesunięta z powodu np. Choroby o tydzień, to planowana @ też się przesunie, prawda? Z tego co pamiętam od jajeczkowania do @ liczba dni powinna być stała, tak wg teorii. Czy faktycznie tak jest???
powodzenia!!!@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
Nie można łączyć duphastonu z castagnusem. Przeczytaj ulotkę Kochana. Ja tak kiedyś zrobiłam i miałam krwawienie cały miesiącDziewczyny czy któraś przytyła po dupku lub castagnusie? Ja czuję że przybrałam a jem normalnie bez zachcianek...
Ja rowniez w tym miesiacu odpuscilam bardziej. Mniej myslenia, mniej zastanawiania sie, mniej spiny a na luzie podejscie w tej kwestii... Ja to mam dziwne mysli: w sobote mowie mojemu ze chyba sie udalo a wczoraj ze jednak nie [emoji28] i tak dla spokojnej glowy bo nawet biel na tescie mnie nie podlamie...
U nas na luzie, uda się to super - jak nie to będziemy próbować dalej.Dziewczyny które w tym miesiącu zobaczyły II kreseczki- powiedzcie czy coś w waszych staraniach się w tym cyklu zmieniło? Np czysta głowa, jakiś urlop, czy starania codzienne itp. Czy tak jak zwykle tylko po prostu w tym miesiącu się wreszcie udało. Dajcie znać jestem mega ciekawa czy teoria o czystej głowie się faktycznie sprawdza