reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Edit - @Kotmonika87 @9.11
Nie. Bo nie miałam w domu. @ nie ma, miała być dzisiaj albo wczoraj. Ale znając tą flądrę to pewnie przyjdzie popołudniu.

reklama
Kochana ten tydzien bedzie moj pod znakiem testow. Planowo w srode lece z tematem-czy jutro jednak nie zadrzy nad testem-nie wiem. Zaobserwowalam iz temperatura nadal 37 co zazwyczaj juz w tym czasie spadala. No i kremowy sluz...
Ja tez mam mieć @ planowo 11/11 i się zastanawiam kiedy pierwszy czuły zrobić :p obstawiałam piątek, czyli 8/11 ale chyba nie wytrzymam :)

Dziewczyny które w tym miesiącu zobaczyły II kreseczki- powiedzcie czy coś w waszych staraniach się w tym cyklu zmieniło? Np czysta głowa, jakiś urlop, czy starania codzienne itp. Czy tak jak zwykle tylko po prostu w tym miesiącu się wreszcie udało. Dajcie znać jestem mega ciekawa czy teoria o czystej głowie się faktycznie sprawdza :)
Ja ujrzałam II kreski we wrześniu. I tak, w tamtym cyklu zmieniło się kilka czynników. Staraliśmy się najmniej z wszystkich miesięcy (wcześniej staraliśmy się 7 miesięcy), za późno zaczęłam robić nawet testy owulacyjne. Złożyło się tak, że przytulanko było 3 dni pod rząd, a wcześniej robiliśmy przerwy. Poza tym zmienilam stanowisko w pracy i miałam głowę zajęta nowymi obowiązkami. Czysta głowa to podstawa... Odpuściłam starania po prostu i się udało...

Witam się z pracy. Matko ale fatalnie się czuje. Żołądek boli, do tego straszne wzdęcia, skurcze jakieś. Do tego non stop biały i gęsty śluz. Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie jelitówka. Byle do 14:30.
Gratulacje dla wszystkich u których pojawiły się II kreseczki.

reklama
Witam się z pracy. Matko ale fatalnie się czuje. Żołądek boli, do tego straszne wzdęcia, skurcze jakieś. Do tego non stop biały i gęsty śluz. Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie jelitówka. Byle do 14:30.
Gratulacje dla wszystkich u których pojawiły się II kreseczki.
Prawie jak u mnie [emoji16] z tym ze ja mialam wczoraj zgage wieczorem

Do góry