reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Cześć Dziewczyny,
Czytam Was już od kilku miesięcy, w końcu i ja postanowiłam napisac:) Dzisiaj mam cięższy dzień bo już liczyłam na to, że się udało a tu z zaskoczenia pojawiła się @:( nigdy nie myślałam, że tak strasznie będę to przezywac. Obserwując moje koleżanki, które starały się o dziecko i nie wychodziło wydawalo mi się, że tak łatwo jest się odciąć i nie myslec, teraz jestem w tej samej sytuacji i rozumiem jakie to wszytko jest trudne.
P. S. gratuluję wszystkim dziewczynom, którym się już udalo:) mam nadzieję, że pozostałym nam się też szybko uda:*:*

reklama
@Jastia jakt tam, ponowilas test?
@damommy jak u Ciebie?
Kto testuje jeszcze?? @montek.87 6/7.11 czy wcześniej??
Ja mam termin @ na dziś. 5 rano minęła i @ nie przyszła.... Nadzieja się tli jak zawsze. Test jutro....
Kochana ten tydzien bedzie moj pod znakiem testow. Planowo w srode lece z tematem-czy jutro jednak nie zadrzy nad testem-nie wiem. Zaobserwowalam iz temperatura nadal 37 co zazwyczaj juz w tym czasie spadala. No i kremowy sluz...

Dziewczyny czy jeśli owu jest przesunięta z powodu np. Choroby o tydzień, to planowana @ też się przesunie, prawda? Z tego co pamiętam od jajeczkowania do @ liczba dni powinna być stała, tak wg teorii. Czy faktycznie tak jest???

Kochana ten tydzien bedzie moj pod znakiem testow. Planowo w srode lece z tematem-czy jutro jednak nie zadrzy nad testem-nie wiem. Zaobserwowalam iz temperatura nadal 37 co zazwyczaj juz w tym czasie spadala. No i kremowy sluz...
No to brzmi dobrze... Trzymam bardzo mocno kciuki.
U mnie dziś piersi trochę pełniejsze, zero bólu, czy napięcia.
Ale śluz mleczny po nocy był obfity. Ogólne takie wrażenie mam że mi "mokro" i zaczyna się schiza że to @. I zero bólu podbrzusza... No zobaczymy. :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to brzmi dobrze... Trzymam bardzo mocno kciuki.
U mnie dziś piersi trochę pełniejsze, zero bólu, czy napięcia.
Ale śluz mleczny po nocy był obfity. Ogólne takie wrażenie mam że mi "mokro" i zaczyna się schiza że to @. I zero bólu podbrzusza... No zobaczymy. :) A1
Nie schiza na @ tylko n II kreski. Kiedy testujesz?

Do góry