reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Bieli się nie boję. Mało to spodziewam się jej. Z racji wynikow wiem że nie będzie ciaza taka prosta. Byłam.w ciazy już 5 razy A mam dwie córki więc wiem jak to wygląda:)
Ja bym poczekała do dnia @ na Twoim miejscu. Ja tak zrobiłam. Miesiąc temu zrobiłam falstart 4 dni przed i pamietam to rozczarowanie kiedy zobaczyłam biel. Dla mnie to było bez sensu. Zreszta test o czułości 10 i ta kreska jest i tak dużo bledsza niż kontrolna.

reklama
Czyli już aby tknac:) jakoś specjalnie misie nie spieszy, bardziej ciekawi. Podchodzę do Tego bardzo na luzie. Bez spiny . Co los da to będzie.
Ja rowniez w tym miesiacu odpuscilam bardziej. Mniej myslenia, mniej zastanawiania sie, mniej spiny a na luzie podejscie w tej kwestii... Ja to mam dziwne mysli: w sobote mowie mojemu ze chyba sie udalo a wczoraj ze jednak nie [emoji28] i tak dla spokojnej glowy bo nawet biel na tescie mnie nie podlamie...

Ja rowniez w tym miesiacu odpuscilam bardziej. Mniej myslenia, mniej zastanawiania sie, mniej spiny a na luzie podejscie w tej kwestii... Ja to mam dziwne mysli: w sobote mowie mojemu ze chyba sie udalo a wczoraj ze jednak nie [emoji28] i tak dla spokojnej glowy bo nawet biel na tescie mnie nie podlamie...
No to ja mam podobne podejście . Nie wiem czy to lepiej czy gorzej . Uważam że jak ma się udac to się uda.
Dziś w nocy zaskoczylo mnie dziwne uczucie przekrecalam się z boku na bok i tak jakby naciagnelam bok i tak mnie jajnik zabolal że musiałam wstać. Wcześniej tak nie miałam.
Dużo mlecznego śluzu. A co życie pokaże okaże się za parę dni . Może akurat prezent na imieniny małżonka na 11 listopada będzie ;)

No to ja mam podobne podejście . Nie wiem czy to lepiej czy gorzej . Uważam że jak ma się udac to się uda.
Dziś w nocy zaskoczylo mnie dziwne uczucie przekrecalam się z boku na bok i tak jakby naciagnelam bok i tak mnie jajnik zabolal że musiałam wstać. Wcześniej tak nie miałam.
Dużo mlecznego śluzu. A co życie pokaże okaże się za parę dni . Może akurat prezent na imieniny małżonka na 11 listopada będzie ;)
Ja rowniez mam mleczny sluz, tkliwosc sutkow, temp 37 stopni, bole podbrzusza i kregoslupa ledzwiowego... I powiem Ci ze lepiej sie nie nastawiac. Moja szwagierka 2 lata sie stara bo CHCE i nie moze odpuscic chocby na jeden cykl tych mysli o ciazy...

Ja rowniez mam mleczny sluz, tkliwosc sutkow, temp 37 stopni, bole podbrzusza i kregoslupa ledzwiowego... I powiem Ci ze lepiej sie nie nastawiac. Moja szwagierka 2 lata sie stara bo CHCE i nie moze odpuscic chocby na jeden cykl tych mysli o ciazy...
Tak to jest niestety głowa potrafi wiele namieszac . Dla tego te kobiety które nie chcą, nie starają się i nie myślą zachodzą za każdym razem gdy się nie zabezpieczaja. Organizm płata nam figle niestety

Tak to jest niestety głowa potrafi wiele namieszac . Dla tego te kobiety które nie chcą, nie starają się i nie myślą zachodzą za każdym razem gdy się nie zabezpieczaja. Organizm płata nam figle niestety
Ona z mezem juz na badanich byli, ile to lekarzy nie zwiedzili i zawsze slysza "nie spinac sie, nie myslec". Ale jakos to nie trafia. Wiem ze jesli nam sie uda, to ja zaboli ten fakt...

Ona z mezem juz na badanich byli, ile to lekarzy nie zwiedzili i zawsze slysza "nie spinac sie, nie myslec". Ale jakos to nie trafia. Wiem ze jesli nam sie uda, to ja zaboli ten fakt...
Zawsze boli . Nas też jak się widzi wszędzie w koło. Ja sama wiem po sobie jak to jest ale ze ja już weteran po 12 latach staran to dałam sobie na luz. Na życie i tak nie mamy wplywu

Jak podchodzisz na luzie do tego to myślę,ze 3 dni przed ewentualnie mogłoby coś wyjsc...
Tak to raczej małżonek leczy kiedy test ,kiedy test? Marzy o synu ;-p niby bylo blisko owu . Jak na razie z 5 ciąż 3 były dziewuszkowe .
Mam brzydka bardzo blizne po cesarke . Ginekolog kaza przyjsc odrazu po pozytywnym teście.
A Ty dziś na bete?

reklama
Dziewczyny które w tym miesiącu zobaczyły II kreseczki- powiedzcie czy coś w waszych staraniach się w tym cyklu zmieniło? Np czysta głowa, jakiś urlop, czy starania codzienne itp. Czy tak jak zwykle tylko po prostu w tym miesiącu się wreszcie udało. Dajcie znać jestem mega ciekawa czy teoria o czystej głowie się faktycznie sprawdza :)

Do góry