Gratulacje Kochana. To super wiadomość. Zdrowia dla WasDzięki dziewczyny. Narazie cała się trzęsę...
reklama
montek.87
Fanka BB :)
Wow!! Niezle, ja z moja owu sie nie dogadujdmy do konca. Niby miala byc 16 (tak zawsze myslalam) a gin mowil ze 12 ego...Mi pozytywny test wyszedł w 21 dc dokładnie 7 dni po owulacji. Wiec rób już jak chcesz.
montek.87
Hahaha jakbym slyszala siebie. Tez mielismy z mezem przytulanki od konca @. I rowniez u siebie probuje zaobserwowac objawy, symptomy itp.Ja rowniez czekam na upragnione II kreseczki i głęboko wierze, że w końcu się uda ja z kolei jestem w 8 dc. We wtorek wizyta u gina na wskazanie owulacji, aczkolwiek przytulanki z mężem mamy już od zakończenia @ ale to dla przyjemności Na razie podchodzę na luzie do sprawy i zacznę świrować po owulacji i znowu jak co cykl doszukiwać się oznak ciąży z nadzieją, że może jednak się udało. Ot taka mała psychoza
Kotmonika87
Witam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Nurtuje mnie pytanie tym którym się udało ile dni po owu zobaczylyscie || upragnione ? Czy zawsze musi być to termin @
Nurtuje mnie pytanie tym którym się udało ile dni po owu zobaczylyscie || upragnione ? Czy zawsze musi być to termin @
MoniA90
Dziewczyny tu niektóre testują wcześniej niż miesiączka ale czy warto? Ja testować powinnam 11 a już mnie skręca.. Tyle że nie mam jakiegoś super czujnego testu w domu więc poczekam jeszczeWitam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Kotmonika87
Pytam właśnie z ciekawości. @powinna przyjść 9.11 więc jeszcze chwilkęDziewczyny tu niektóre testują wcześniej niż miesiączka ale czy warto? Ja testować powinnam 11 a już mnie skręca.. Tyle że nie mam jakiegoś super czujnego testu w domu więc poczekam jeszcze
montek.87
U mnie @ powinna byc 9 ale testowac bede w srodeWitam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Ja bym poczekała do dnia @ na Twoim miejscu. Ja tak zrobiłam. Miesiąc temu zrobiłam falstart 4 dni przed i pamietam to rozczarowanie kiedy zobaczyłam biel. Dla mnie to było bez sensu. Zreszta test o czułości 10 i ta kreska jest i tak dużo bledsza niż kontrolna.Witam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
reklama
Kotmonika87
Czyli już aby tknac jakoś specjalnie misie nie spieszy, bardziej ciekawi. Podchodzę do Tego bardzo na luzie. Bez spiny . Co los da to będzie.U mnie @ powinna byc 9 ale testowac bede w srode