reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja rowniez czekam na upragnione II kreseczki i głęboko wierze, że w końcu się uda :) ja z kolei jestem w 8 dc. We wtorek wizyta u gina na wskazanie owulacji, aczkolwiek przytulanki z mężem mamy już od zakończenia @ ale to dla przyjemności :) Na razie podchodzę na luzie do sprawy i zacznę świrować po owulacji i znowu jak co cykl doszukiwać się oznak ciąży z nadzieją, że może jednak się udało. Ot taka mała psychoza :)
Hahaha jakbym slyszala siebie. Tez mielismy z mezem przytulanki od konca @. I rowniez u siebie probuje zaobserwowac objawy, symptomy itp.

Witam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Nurtuje mnie pytanie tym którym się udało ile dni po owu zobaczylyscie || upragnione ? Czy zawsze musi być to termin @

Hej Dziewczyny miło się Was czyta prawie same dobre wieści. Kciuki za dzisiejsze testy pozdrawiam Was i wstaje już do pracy.

Witam się w nowym tygodniu. Młoda postanowiła wstać o 5 :40 [emoji3059] uwielbiam takie poranki .
Nurtuje mnie pytanie tym którym się udało ile dni po owu zobaczylyscie || upragnione ? Czy zawsze musi być to termin @
Dziewczyny tu niektóre testują wcześniej niż miesiączka ale czy warto? Ja testować powinnam 11 a już mnie skręca.. Tyle że nie mam jakiegoś super czujnego testu w domu więc poczekam jeszcze

Ja bym poczekała do dnia @ na Twoim miejscu. Ja tak zrobiłam. Miesiąc temu zrobiłam falstart 4 dni przed i pamietam to rozczarowanie kiedy zobaczyłam biel. Dla mnie to było bez sensu. Zreszta test o czułości 10 i ta kreska jest i tak dużo bledsza niż kontrolna.

reklama
Do góry