Niestety nie pomogę...bo na szyjce się totalnie nie znam...Dziewczyny a mój test owu pokazuje pozytyw , śluzu dużo płodnego , ból jajników a szyjka twarda - dziwne ( chyba ze twarda bo mam te zgrubienia ) nie wiem sama już. Muszę się uzbroić w cierpliwośc do środy to się dowiem wszystkiego.
Gratulacje II kreseczek - duży wyspy w tym miesiącu ( mam zamiar tez dołączyć w tym cyklu hehehe)
reklama
MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Ja 17 dzień cyklu [emoji2] będziemy mniej więcej w tym samym czasie testować [emoji8]
Witam czytam czytam I sama postanowilam napisac. Mamy dwoch chlopakow staramy prawie 9 mlodszy 4 skusilo nas a noz dziewczynka sie uda [emoji14] staramy sie od czerwca. Poki co18dc (owu 13dc) czekamy...
Taaaaak czekamy :*Ja 17 dzień cyklu [emoji2] będziemy mniej więcej w tym samym czasie testować [emoji8]
U
użytkownik-a
Gość
U mnie też 18 dc i też 13 była owu . Tylko że ja 3 dni przed owu miałam ostatni stosunek . Ciągle się zastanawiam czy jest możliwe zapłodnienie w takim przypadku ,bo to że plemniki żyją do 72 h to wiem ale różnie to bywa w praktyce.Witam czytam czytam I sama postanowilam napisac. Mamy dwoch chlopakow staramy prawie 9 mlodszy 4 skusilo nas a noz dziewczynka sie uda staramy sie od czerwca. Poki co18dc (owu 13dc) czekamy...
kasienka862
Hej... Uff... przeczytalam wszystko co naskrobalyscie
Gratuluje nastepnych 2 kreseczek... :-)
Ale zostaje jeszcze i ja ktora nie jest w ciazy. I szczerze to watpie ze kiedykolwiek mi sie uda.. Ale sexik jest przede wszystkim z przyjemnosci wiec jak cos bedzie to bedzie.. A jak nie to trzeba sie z losem pogodzic. Aktualnie mam 6dc wiec to dopiero poczatek a cykle mam ok 30dniowe.. ale to po duphastonie.. mam nadzieje ze w tym cyklu nie bede miala opoznionej @
@Smerfetka94 wszystko bedzie dobrze..
Ale zostaje jeszcze i ja ktora nie jest w ciazy. I szczerze to watpie ze kiedykolwiek mi sie uda.. Ale sexik jest przede wszystkim z przyjemnosci wiec jak cos bedzie to bedzie.. A jak nie to trzeba sie z losem pogodzic. Aktualnie mam 6dc wiec to dopiero poczatek a cykle mam ok 30dniowe.. ale to po duphastonie.. mam nadzieje ze w tym cyklu nie bede miala opoznionej @
U mnie też dziś 6dc, pieteczkaHej... Uff... przeczytalam wszystko co naskrobalyscie
Mi pozytywny test wyszedł w 21 dc dokładnie 7 dni po owulacji. Wiec rób już jak chcesz.Ja mam jedna 10-tke a drugi mam ClearBlue (maz dal sie namowic w aptece na "naprawde dobry test")... Staram sie wytrzymac do srody... Jak cos wyjdzie to w piatek skocze na bete. Wczesniej nie ma sensu robic...
Anyaa
Początkująca w BB
U mnie też 6dc xdU mnie też dziś 6dc, pieteczka
Milipiet
GRATULUJE!Nie wytrzymałam. Pojechałam do apteki... Do teraz trzęsą mi się ręce...
reklama
Milipiet
Ja rowniez czekam na upragnione II kreseczki i głęboko wierze, że w końcu się uda ja z kolei jestem w 8 dc. We wtorek wizyta u gina na wskazanie owulacji, aczkolwiek przytulanki z mężem mamy już od zakończenia @ ale to dla przyjemności Na razie podchodzę na luzie do sprawy i zacznę świrować po owulacji i znowu jak co cykl doszukiwać się oznak ciąży z nadzieją, że może jednak się udało. Ot taka mała psychozaHej... Uff... przeczytalam wszystko co naskrobalyscie