reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny a mój test owu pokazuje pozytyw , śluzu dużo płodnego , ból jajników a szyjka twarda - dziwne ( chyba ze twarda bo mam te zgrubienia ) nie wiem sama już. Muszę się uzbroić w cierpliwośc do środy to się dowiem wszystkiego.
Gratulacje II kreseczek - duży wyspy w tym miesiącu ( mam zamiar tez dołączyć w tym cyklu hehehe)
Niestety nie pomogę...bo na szyjce się totalnie nie znam...

reklama
Witam:) czytam czytam I sama postanowilam napisac. Mamy dwoch chlopakow staramy prawie 9 mlodszy 4 skusilo nas a noz dziewczynka sie uda :p staramy sie od czerwca. Poki co18dc (owu 13dc) czekamy... :o
U mnie też 18 dc i też 13 była owu . Tylko że ja 3 dni przed owu miałam ostatni stosunek . Ciągle się zastanawiam czy jest możliwe zapłodnienie w takim przypadku ,bo to że plemniki żyją do 72 h to wiem ale różnie to bywa w praktyce.

Hej... Uff... przeczytalam wszystko co naskrobalyscie 8-)
Gratuluje nastepnych 2 kreseczek... :-)
Ale zostaje jeszcze i ja ktora nie jest w ciazy. I szczerze to watpie ze kiedykolwiek mi sie uda.. Ale sexik jest przede wszystkim z przyjemnosci wiec jak cos bedzie to bedzie.. A jak nie to trzeba sie z losem pogodzic. Aktualnie mam 6dc wiec to dopiero poczatek a cykle mam ok 30dniowe.. ale to po duphastonie.. mam nadzieje ze w tym cyklu nie bede miala opoznionej @
@Smerfetka94 wszystko bedzie dobrze..

Ale zostaje jeszcze i ja ktora nie jest w ciazy. I szczerze to watpie ze kiedykolwiek mi sie uda.. Ale sexik jest przede wszystkim z przyjemnosci wiec jak cos bedzie to bedzie.. A jak nie to trzeba sie z losem pogodzic. Aktualnie mam 6dc wiec to dopiero poczatek a cykle mam ok 30dniowe.. ale to po duphastonie.. mam nadzieje ze w tym cyklu nie bede miala opoznionej @
U mnie też dziś 6dc, pieteczka ;)

Ja mam jedna 10-tke a drugi mam ClearBlue (maz dal sie namowic w aptece na "naprawde dobry test")... Staram sie wytrzymac do srody... Jak cos wyjdzie to w piatek skocze na bete. Wczesniej nie ma sensu robic...
Mi pozytywny test wyszedł w 21 dc dokładnie 7 dni po owulacji. Wiec rób już jak chcesz.

reklama
Ja rowniez czekam na upragnione II kreseczki i głęboko wierze, że w końcu się uda :) ja z kolei jestem w 8 dc. We wtorek wizyta u gina na wskazanie owulacji, aczkolwiek przytulanki z mężem mamy już od zakończenia @ ale to dla przyjemności :) Na razie podchodzę na luzie do sprawy i zacznę świrować po owulacji i znowu jak co cykl doszukiwać się oznak ciąży z nadzieją, że może jednak się udało. Ot taka mała psychoza :)

Do góry