Super! Niech rośnie dalejBeta 23
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Niech rośnie dalejBeta 23
Tak serio, jak uda się i test będzie pozytywny to migusiem do lekarza biegnę. Po poronieniu przebytym trzeba dmuchać na zimne....Tak serio to plan mam prosty Jak tylko zobaczę drugą krechę, choćby najmniejszy cień to pędzę na betę i progesteron bo mam wrażenie, że jest za niski i stąd niepowodzenia :/
Obie poprzednie ciąże zaczynałam z duphastonem.
No to pieknie rośnieBeta 23
Witaj to prawda, że stres robi swoje. Ja na razie chyba nie spinam się jakoś bardzo ale zobaczymy jak to będzie bliżej terminu @. W zeszłym miesiacu dopatrywałam sie symptomów ciąży i oczywiście, że je u siebie widziałam no ale ciąży brak. Może teraz będę bardziej rozsadna. Czas pokaże Pókii co jestem świeżo po owulacji. Odkad mam okres po porodzie mnie tak jajnik nie kłuł w okolicach owu jak w tym cyklu. Już zapomniałam jak to jest mieć problem ze zmiana pozycji przez kłucie jajnika
To prawda. Ja też za każdym razem wiedziałam od razu, że to TOSłuchajcie organizm kobiety jest tak czujny, że to się w głowie nie mieści. Ja robiłam test kilka dni przed spodziewana @ i był cień cieni. A ja już parę dni wcześniej czułam, że jestem w ciąży. Było jakoś inaczej [emoji6]
Nie, bo i tak przed okresem zawsze jest wyzsza. Spada mi dosłownie na 1-2 godziny przed @Temp. Wierzysz?
Owulacja koło 21, @ na 4-7 listopadaA kiedy miałaś termin@ i owu?
Piękne dwie krechyChyba beta zaczyna rosnąc bo kreska coraz bardziej widoczna do mojego M nie dociera jeszcze i sie upiera ze w jajo go robie
A wieczorkiem m0ze bede miala wyniki to sobie sprawdze jaki jest wynik