reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Z chłopakami rundka po znajomych ;) Do obcych nie pukamy choć i u Nas już powoli przyjmuje się ta tradycja :) Żałuję, że za moich czasów tego nie było. Zawsze zazdrosciłam amerykanom tej zabawy i pamiętam, że moim marzeniem było takie Halloween w Polsce :) Dobrze, że mam dzieciaki i mogę poudawać, że chodzę z Nimi tylko dla bezpieczeństwa hahahahahaha
Coś jak kino z filmem animowanym hahahahaha
Nie mogę się doczekać Krainy Lodu :-) :):-) :):-) :):-) :):-D
No tak. Rozumiem Cię doskonale. Moja woli stacjonarnie rozdawać cukierki niż chodzić po domach, ale napewno jej się to zmieni. Teraz ma 5l.
A kraina lodu, daj spokój ile razy odkladali jej premierę. Lalki są od 2 lat na rynku, w sukniach z 2... Hahah też czekamy

No tak. Rozumiem Cię doskonale. Moja woli stacjonarnie rozdawać cukierki niż chodzić po domach, ale napewno jej się to zmieni. Teraz ma 5l.
A kraina lodu, daj spokój ile razy odkladali jej premierę. Lalki są od 2 lat na rynku, w sukniach z 2... Hahah też czekamy
Córki nie mam a nie wmówię nikomu,że dla Syna lalkę kupuję hahahaha Czas to zmienić ;)

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa,witam was serdecznie, czytam wasze posty już od kilku tygodni a dziś postanowilam do was dołączyć, zdecydowanie potrzebuje motywacji i wsparcia. Staramy się z mężem od 3 cykli ( wiem ze to niedługo, ale już tracę cierpliwość i nadzieje) boje się ze kiedyś oszaleje. Cykle mam regularne 28 dni , owulacje tez zawsze koło 15 dc, sprawdzam na testach owulacyjnych + klucie jajnika zawsze czuje. Dziś 30dc już miałam nadzieje ze może tym razem się udało a tu @ :( myśle ze stres robi swoje.
Gratuluje wszystkim II kresek i staram się nie stracić nadzieji :)
Witaj :) to prawda, że stres robi swoje. Ja na razie chyba nie spinam się jakoś bardzo ale zobaczymy jak to będzie bliżej terminu @. W zeszłym miesiacu dopatrywałam sie symptomów ciąży i oczywiście, że je u siebie widziałam no ale ciąży brak. Może teraz będę bardziej rozsadna. Czas pokaże ;) Pókii co jestem świeżo po owulacji. Odkad mam okres po porodzie mnie tak jajnik nie kłuł w okolicach owu jak w tym cyklu. Już zapomniałam jak to jest mieć problem ze zmiana pozycji przez kłucie jajnika ;)

reklama
No zobaczymy. :D:DJak będzie pozytywny może też dokupie 22... Żeby pobić rekord ;);)
Tak serio to plan mam prosty ;) Jak tylko zobaczę drugą krechę, choćby najmniejszy cień to pędzę na betę i progesteron bo mam wrażenie, że jest za niski i stąd niepowodzenia :/
Obie poprzednie ciąże zaczynałam z duphastonem.

Do góry