Super, gratulacjeChyba beta zaczyna rosnąc bo kreska coraz bardziej widoczna do mojego M nie dociera jeszcze i sie upiera ze w jajo go robie
A wieczorkiem m0ze bede miala wyniki to sobie sprawdze jaki jest wynik
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Poczekaj poczekaj.. Nie wiem co zrobię jak któryś mnie zaskoczy drugą krechą hahahahahahahaNie pobijesz tej koleżanki co ciąże potwierdziła na 21 testach od 4 producentów. To się nazywa niedowierzaniem. Dla mnie hit tego wątku
montek.87
Ale polot!!To ja chyba jestem największą 10 testów czeka hahahahahaha
No tak. Rozumiem Cię doskonale. Moja woli stacjonarnie rozdawać cukierki niż chodzić po domach, ale napewno jej się to zmieni. Teraz ma 5l.Z chłopakami rundka po znajomych Do obcych nie pukamy choć i u Nas już powoli przyjmuje się ta tradycja Żałuję, że za moich czasów tego nie było. Zawsze zazdrosciłam amerykanom tej zabawy i pamiętam, że moim marzeniem było takie Halloween w Polsce Dobrze, że mam dzieciaki i mogę poudawać, że chodzę z Nimi tylko dla bezpieczeństwa hahahahahaha
Coś jak kino z filmem animowanym hahahahaha
Nie mogę się doczekać Krainy Lodu
A kraina lodu, daj spokój ile razy odkladali jej premierę. Lalki są od 2 lat na rynku, w sukniach z 2... Hahah też czekamy
No zobaczymy. Jak będzie pozytywny może też dokupie 22... Żeby pobić rekord
Poczekaj poczekaj.. Nie wiem co zrobię jak któryś mnie zaskoczy drugą krechą hahahahahahaha
Kochana ja ledwie zaczęłam @ a też już arsenał czeka na kolejne cykle....To ja chyba jestem największą 10 testów czeka hahahahahaha
Dwa+Trzy
Córki nie mam a nie wmówię nikomu,że dla Syna lalkę kupuję hahahaha Czas to zmienićNo tak. Rozumiem Cię doskonale. Moja woli stacjonarnie rozdawać cukierki niż chodzić po domach, ale napewno jej się to zmieni. Teraz ma 5l.
A kraina lodu, daj spokój ile razy odkladali jej premierę. Lalki są od 2 lat na rynku, w sukniach z 2... Hahah też czekamy
Oj tam. Może być dla siotrzenicy ale jej się nie podoba....Córki nie mam a nie wmówię nikomu,że dla Syna lalkę kupuję hahahaha Czas to zmienić
martini87
Witaj to prawda, że stres robi swoje. Ja na razie chyba nie spinam się jakoś bardzo ale zobaczymy jak to będzie bliżej terminu @. W zeszłym miesiacu dopatrywałam sie symptomów ciąży i oczywiście, że je u siebie widziałam no ale ciąży brak. Może teraz będę bardziej rozsadna. Czas pokaże Pókii co jestem świeżo po owulacji. Odkad mam okres po porodzie mnie tak jajnik nie kłuł w okolicach owu jak w tym cyklu. Już zapomniałam jak to jest mieć problem ze zmiana pozycji przez kłucie jajnikaCzesc dziewczyny, jestem tu nowa,witam was serdecznie, czytam wasze posty już od kilku tygodni a dziś postanowilam do was dołączyć, zdecydowanie potrzebuje motywacji i wsparcia. Staramy się z mężem od 3 cykli ( wiem ze to niedługo, ale już tracę cierpliwość i nadzieje) boje się ze kiedyś oszaleje. Cykle mam regularne 28 dni , owulacje tez zawsze koło 15 dc, sprawdzam na testach owulacyjnych + klucie jajnika zawsze czuje. Dziś 30dc już miałam nadzieje ze może tym razem się udało a tu @ myśle ze stres robi swoje.
Gratuluje wszystkim II kresek i staram się nie stracić nadzieji
reklama
Dwa+Trzy
Tak serio to plan mam prosty Jak tylko zobaczę drugą krechę, choćby najmniejszy cień to pędzę na betę i progesteron bo mam wrażenie, że jest za niski i stąd niepowodzenia :/No zobaczymy. Jak będzie pozytywny może też dokupie 22... Żeby pobić rekord
Obie poprzednie ciąże zaczynałam z duphastonem.