Karusia18192
Fanka BB :)
Przebiję Cię, ja mam całą szafkę przeróżnych testów łącznie około 25 sztukTo ja chyba jestem największą 10 testów czeka hahahahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przebiję Cię, ja mam całą szafkę przeróżnych testów łącznie około 25 sztukTo ja chyba jestem największą 10 testów czeka hahahahahaha
No widziszBeta 23
Hej Kochana!@Martyna84 zastanawiam o tym, co u Ciebie. Mam nadzieję, że wszystko ok i odpoczywasz/dystansujesz się tak jak planowałaś. Buziaki.
Owulacja koło 21, @ na 4-7 listopada
No to test za tydzień da ci pełna odpowiedź. Dzisiaj za wcześnie żeby się martwić, poczekaj do pon.Owulacja koło 21, @ na 4-7 listopada
Super że się odezwałaś, dziękuję.Hej Kochana!
Ciągle Was czytam i kibicuje!
U mnie bez zmian, zabiegana i brak czasu na myślenie hehe. A raczej już się nie staramy.
Buziaki i powodzenia
My tego nie obchodzimyCzy wasze dzieci bawią się dzisiaj w Halloween a może wy dziewczyny macie jakieś imprezy dla dorosłych zaplanowane????
Ja kupiłam wczoraj kg cukierków żeby mieć dla tych grup pukajacych do drzwi i w tym roku postanowiłam zrobić M makijaż truposza, i on będzie otwierał drzwi, niech dzieciaki z sąsiedztwa trochę się boją......
Oczywiście ja też zaopatrzyłam się w 5 różnych firm i czułości hahaPrzebiję Cię, ja mam całą szafkę przeróżnych testów łącznie około 25 sztuk
No ja to bez was żyć nie mogę!Super że się odezwałaś, dziękuję.
Na luzie, będzie dobrze.
I ja musze udac sie po jeszcze jeden test. Korci zeby juz zrobic ale 8 dni przed jest bez sensu...Oczywiście ja też zaopatrzyłam się w 5 różnych firm i czułości haha
Chyba jeszcze nigdy @ mnie nie wyprzedziła