reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Witam Was :-)
Ja melduje ze moj okres trwal 2 dni.. Dzis tylko plamienia i wkladka daje rade. Zapisalam sie do mojej lekarki na 18 listopada aby mi cos poradzila. Bede wtedy 21dc.

@Smerfetka94 gratuluje ladnej bety :-) teraz glowa do gory i cycki do przodu :-)

Gratuluje rowniez nastepnych 2 kresek... :-)
Pozdrawiam wszystkie goraco :-)

Czy wasze dzieci bawią się dzisiaj w Halloween a może wy dziewczyny macie jakieś imprezy dla dorosłych zaplanowane????
Ja kupiłam wczoraj kg cukierków żeby mieć dla tych grup pukajacych do drzwi i w tym roku postanowiłam zrobić M makijaż truposza, i on będzie otwierał drzwi, niech dzieciaki z sąsiedztwa trochę się boją......
My tego nie obchodzimy

Super że się odezwałaś, dziękuję.
Na luzie, będzie dobrze. ;):)
No ja to bez was żyć nie mogę!
Ania jesteś tu prawie od początku, dużo przeszłaś tak jak ja i luz to najlepsze co możemy teraz zrobić!!
Ale u mnie wszystko pod górkę.. Więc nie ma nawet kiedy się starać, może jeszcze wrócimy do tematu...
Trzymam kciuki za II kreski. Chcę wiedzieć pierwsza!! Hahah
Wszystkim pozostałym dziewczyną gratuluję II i życzę nudnych 8 mc.

reklama
Do góry