reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witaj :*

Super ze do nas dołączyłeś :*

Oby ten cykl był tym szczęśliwym :*

Dziękuje bardzo:*
Tym razem postaram się nie stresować, nie spinać i nie planować wszystkiego co do minuty ( taka natura zadaniowca) :)

Myślałam tez nad jakimś żelem wspomagającym zapłodnienie coś typu conceive plus czy preseed, stosowałyście czy nie ma sensu ?

reklama
Czy wasze dzieci bawią się dzisiaj w Halloween a może wy dziewczyny macie jakieś imprezy dla dorosłych zaplanowane????
Ja kupiłam wczoraj kg cukierków żeby mieć dla tych grup pukajacych do drzwi i w tym roku postanowiłam zrobić M makijaż truposza, i on będzie otwierał drzwi, niech dzieciaki z sąsiedztwa trochę się boją......
Z chłopakami rundka po znajomych ;) Do obcych nie pukamy choć i u Nas już powoli przyjmuje się ta tradycja :) Żałuję, że za moich czasów tego nie było. Zawsze zazdrosciłam amerykanom tej zabawy i pamiętam, że moim marzeniem było takie Halloween w Polsce :) Dobrze, że mam dzieciaki i mogę poudawać, że chodzę z Nimi tylko dla bezpieczeństwa hahahahahaha
Coś jak kino z filmem animowanym hahahahaha
Nie mogę się doczekać Krainy Lodu :-) :):-) :):-) :):-) :):-D

reklama
Do góry