reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja miałam podobnie. Miałam tylko nadwrażliwość sutków. Właściwie nadal mam. Okres mi się spóźnia 1 dzień, ale brzuch nie boli tak jak zawsze bolał przed okresem. Nie wiem co o tym myśleć. Szyjka jest nadal wysoko (codziennie badam).

Jak szyjka wysoko i okres ci się spóźnia to duże prawdopodobieństwo ze ciąża [emoji1303][emoji1303][emoji1307][emoji1307] przed okresem szyjka się obniża a przy ciąży jest wysoko [emoji3][emoji3]

reklama
Jak szyjka wysoko i okres ci się spóźnia to duże prawdopodobieństwo ze ciąża [emoji1303][emoji1303][emoji1307][emoji1307] przed okresem szyjka się obniża a przy ciąży jest wysoko [emoji3][emoji3]
To byłby cud, bo mam macicę dwurożną :( Bardzo bym się cieszyła, ale też z pewnością martwiłabym się... Dużo się naczytałam o tym.

Ostatnia edycja:
Juz sama zglupialam bo
Flo pokazywal na wczesniej niby na dziaiaj a teraz patrze ze na 2.11 no kurcze
Prawy jajnik rypie mnie dzisiaj od 5 rano cycki i zaraz wybuchną ehhhh

reklama
Juz sama zglupialam bo
Flo pokazywal na wczesniej niby na dziaiaj a teraz patrze ze na 2.11 no kurcze
Prawy jajnik rypie mnie dzisiaj od 5 rano cycki i zaraz wybuchną ehhhh
No to poczekaj do tego 2 giego to tylko 2 dni.. Rozumiem że ciężko, ja też czekam cała nerwowa ale ja do 3. Jeśli wiesz ile trwają cykle to na spokojnie przelicz sama. Ja mam apk Ladytimer i mnie jeszcze nie oszukala. Dobrze wylicza i ma dużo funkcji. Nie denerwuj się bo gdyby fasolka była to tylko zaszkodzi. Na spokojnie;)

Do góry