reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja miałam podobnie. Miałam tylko nadwrażliwość sutków. Właściwie nadal mam. Okres mi się spóźnia 1 dzień, ale brzuch nie boli tak jak zawsze bolał przed okresem. Nie wiem co o tym myśleć. Szyjka jest nadal wysoko (codziennie badam).
O prosze. Ja nigdy szyjki nie badalam. A do okresu zostalo 8 dni. Cieszy mnie fakt ze nie jestem jedyna,u ktorej takie rzeczy sie dzieja. Tobie zycze II kreseczek :)

reklama
O prosze. Ja nigdy szyjki nie badalam. A do okresu zostalo 8 dni. Cieszy mnie fakt ze nie jestem jedyna,u ktorej takie rzeczy sie dzieja. Tobie zycze II kreseczek :)
U mnie też tylko sutki w tym cyklu lewy bardziej niż prawy. Ale czuję że nie złapało :( Do przedwczoraj był ból podbrzusza ale taki dziwny. Od wczoraj cisza. A zawsze od owu do @ miałam ból piersi straszny. W tym cyklu inaczej ale tak jak mówię czuję że @ przyjdzie.

U mnie niestety test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy na chwilę straciłam nadzieję. Postanowiłam zaczekać jeszcze kilka dni. Ja również życzę Ci II kreseczek ☺️

@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? :) . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
A jak wasze samopoczucie, jakieś objawy???? - ja nie czuje ciąży nic a nic..
Czy jeszcze jakieś dziewczyny testują w pierwszych dniach list???

U mnie też tylko sutki w tym cyklu lewy bardziej niż prawy. Ale czuję że nie złapało :( Do przedwczoraj był ból podbrzusza ale taki dziwny. Od wczoraj cisza. A zawsze od owu do @ miałam ból piersi straszny. W tym cyklu inaczej ale tak jak mówię czuję że @ przyjdzie.
Ja nie nastawiam sie rownie pozytywnie ale gdzies tli sie nadzieja ze moze jednak... Zwlaszcza ze przytulanko bylo juz od 11 dc a owu mialam wg obliczen 16 i wlasnie juz w dniu owu zaobserwowalam ze cos jest nie tak.

@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? :) . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
Ja planuje testowac 6/7.11. Zobaczymy co to przyniesie

No tak jak pisałam do przedwczoraj dziwny ból brzucha od wczoraj nic. I same sutki bolą bardziej lewy. Ale nie mam przeczucia że się udało. Bardziej spodziewam się @ . Aczkolwiek ten cykl jest inny, bo zawsze od owu miałam bóle piersi.

Powiem jeszcze tak , poziom progesteronu wzrasta na około 2 dni przed inplantacja, więc test owu może pokazać że jest owulacja:)

reklama
Ja nie nastawiam sie rownie pozytywnie ale gdzies tli sie nadzieja ze moze jednak... Zwlaszcza ze przytulanko bylo juz od 11 dc a owu mialam wg obliczen 16 i wlasnie juz w dniu owu zaobserwowalam ze cos jest nie tak.
No właśnie, nie nastawiam się i ja a jak @ przychodzi zawód ogromny.... Chyba wszystkie tak samo to przeżywamy. ;).

Do góry