reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja miałam podobnie. Miałam tylko nadwrażliwość sutków. Właściwie nadal mam. Okres mi się spóźnia 1 dzień, ale brzuch nie boli tak jak zawsze bolał przed okresem. Nie wiem co o tym myśleć. Szyjka jest nadal wysoko (codziennie badam).
O prosze. Ja nigdy szyjki nie badalam. A do okresu zostalo 8 dni. Cieszy mnie fakt ze nie jestem jedyna,u ktorej takie rzeczy sie dzieja. Tobie zycze II kreseczek :)

reklama
O prosze. Ja nigdy szyjki nie badalam. A do okresu zostalo 8 dni. Cieszy mnie fakt ze nie jestem jedyna,u ktorej takie rzeczy sie dzieja. Tobie zycze II kreseczek :)
U mnie też tylko sutki w tym cyklu lewy bardziej niż prawy. Ale czuję że nie złapało :( Do przedwczoraj był ból podbrzusza ale taki dziwny. Od wczoraj cisza. A zawsze od owu do @ miałam ból piersi straszny. W tym cyklu inaczej ale tak jak mówię czuję że @ przyjdzie.

U mnie niestety test wyszedł negatywny w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy na chwilę straciłam nadzieję. Postanowiłam zaczekać jeszcze kilka dni. Ja również życzę Ci II kreseczek ☺️

@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? :) . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
A jak wasze samopoczucie, jakieś objawy???? - ja nie czuje ciąży nic a nic..
Czy jeszcze jakieś dziewczyny testują w pierwszych dniach list???

U mnie też tylko sutki w tym cyklu lewy bardziej niż prawy. Ale czuję że nie złapało :( Do przedwczoraj był ból podbrzusza ale taki dziwny. Od wczoraj cisza. A zawsze od owu do @ miałam ból piersi straszny. W tym cyklu inaczej ale tak jak mówię czuję że @ przyjdzie.
Ja nie nastawiam sie rownie pozytywnie ale gdzies tli sie nadzieja ze moze jednak... Zwlaszcza ze przytulanko bylo juz od 11 dc a owu mialam wg obliczen 16 i wlasnie juz w dniu owu zaobserwowalam ze cos jest nie tak.

@Jastia i @karo_85 dobrze pamiętam że testujemy na początku tygodnia? :) . Ja mam termin@ na 4.11. W tym cyklu u mnie jest dziwnie. LH nie skoczylo w okolicy dni płodnych. Dopiero 3 dni temu i wczoraj też byl test dodatni. Tym sposobem moja @ również może być tydzień później bo owu wg testów było ok 7 dni później...
Ja planuje testowac 6/7.11. Zobaczymy co to przyniesie

No tak jak pisałam do przedwczoraj dziwny ból brzucha od wczoraj nic. I same sutki bolą bardziej lewy. Ale nie mam przeczucia że się udało. Bardziej spodziewam się @ . Aczkolwiek ten cykl jest inny, bo zawsze od owu miałam bóle piersi.

Powiem jeszcze tak , poziom progesteronu wzrasta na około 2 dni przed inplantacja, więc test owu może pokazać że jest owulacja:)

reklama
Ja nie nastawiam sie rownie pozytywnie ale gdzies tli sie nadzieja ze moze jednak... Zwlaszcza ze przytulanko bylo juz od 11 dc a owu mialam wg obliczen 16 i wlasnie juz w dniu owu zaobserwowalam ze cos jest nie tak.
No właśnie, nie nastawiam się i ja a jak @ przychodzi zawód ogromny.... Chyba wszystkie tak samo to przeżywamy. ;).

Do góry