reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Powiem jeszcze tak , poziom progesteronu wzrasta na około 2 dni przed inplantacja, więc test owu może pokazać że jest owulacja:)
My zrobiliśmy wszystko - starania 18,19,21,23,28,30. Tylko jakość jaja zdecyduje, czy tak czy tak. Słyszałam że LH test dziewczyny robią żeby potwierdzić ciążę, ale to trochę 50/50... Bardziej strzelanie niż informacja. Byłam chora, wirus, gorączka 39, kilka dni przed kalendarzowym owu, jednak myślę że przesunelo się w czasie....... Był powód. Zobaczymy. :)

Cześć koleżanki. Któraś z Was pisała o objawach ciąży świeżo po odstawieniu. Oczywiście życzę dwóch kreseczek! Jednak mówię ze swojego, krótkiego doświadczenia - czekam na drugi okres po odstawieniu tabletek, powinien być jakoś na dniach. Jak pisałam wyżej, mam wszystkie objawy ciąży :) ale to tylko dlatego, że hormony tak buzują, jajniki zaczęły dopiero na poważnie pracować, przez co bardzo boli podbusze, są mdłości, dziwne śluzy. Oczywiście u Ciebie może to być ciąża, ale uważaj z nakręcaniem się, bo będzie ci przykro jak mi :) dajmy sobie czas i na pewno nam się uda! Jak ktoś bardzo chce ciąży, to widzi ją w każdym sygnale które daje ciało :) Powodzenia wszystkim starającym ! ;) :p

Masz rację i podziwiam Twoją cierpliwość. Tak trzymaj...
A ja myślę że zobaczysz pozytywny wynik ;)
We mnie zero cierpliwości od 2 dni takie pobolewanie jak na @ ale nic nie widać. Co chwilę chodzę do toalety i boje się co zobaczę na papieże. Nigdy mi się @ nie spóźnił. Tak bardzo wierzę, że aż nie wierzę . Beczec się chcę

reklama
Niby poniedziałek...
Może to będzie nasz poniedziałek i @ nie przyjdzie.... ;)
Starania zaczęłam w maju 2018.. Od sierpnia 2018 regularnie i z obserwacją owu. Ciąża w kwietniu 2019. Strata w czerwcu w 8tyg. Od lipca znów każdy cykl to wsluchiwanie się w każdy skurcz i intensywne starania... W grudniu kończę, jak się nie uda, to znaczy że nie.........

Do góry