reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Powiem jeszcze tak , poziom progesteronu wzrasta na około 2 dni przed inplantacja, więc test owu może pokazać że jest owulacja:)
My zrobiliśmy wszystko - starania 18,19,21,23,28,30. Tylko jakość jaja zdecyduje, czy tak czy tak. Słyszałam że LH test dziewczyny robią żeby potwierdzić ciążę, ale to trochę 50/50... Bardziej strzelanie niż informacja. Byłam chora, wirus, gorączka 39, kilka dni przed kalendarzowym owu, jednak myślę że przesunelo się w czasie....... Był powód. Zobaczymy. :)

Cześć koleżanki. Któraś z Was pisała o objawach ciąży świeżo po odstawieniu. Oczywiście życzę dwóch kreseczek! Jednak mówię ze swojego, krótkiego doświadczenia - czekam na drugi okres po odstawieniu tabletek, powinien być jakoś na dniach. Jak pisałam wyżej, mam wszystkie objawy ciąży :) ale to tylko dlatego, że hormony tak buzują, jajniki zaczęły dopiero na poważnie pracować, przez co bardzo boli podbusze, są mdłości, dziwne śluzy. Oczywiście u Ciebie może to być ciąża, ale uważaj z nakręcaniem się, bo będzie ci przykro jak mi :) dajmy sobie czas i na pewno nam się uda! Jak ktoś bardzo chce ciąży, to widzi ją w każdym sygnale które daje ciało :) Powodzenia wszystkim starającym ! ;) :p

Masz rację i podziwiam Twoją cierpliwość. Tak trzymaj...
A ja myślę że zobaczysz pozytywny wynik ;)
We mnie zero cierpliwości od 2 dni takie pobolewanie jak na @ ale nic nie widać. Co chwilę chodzę do toalety i boje się co zobaczę na papieże. Nigdy mi się @ nie spóźnił. Tak bardzo wierzę, że aż nie wierzę . Beczec się chcę

reklama
Niby poniedziałek...
Może to będzie nasz poniedziałek i @ nie przyjdzie.... ;)
Starania zaczęłam w maju 2018.. Od sierpnia 2018 regularnie i z obserwacją owu. Ciąża w kwietniu 2019. Strata w czerwcu w 8tyg. Od lipca znów każdy cykl to wsluchiwanie się w każdy skurcz i intensywne starania... W grudniu kończę, jak się nie uda, to znaczy że nie.........

Do góry