reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Moje pierwsze objawy w pierwszej ciąży to przed okresem kilka dni duuuzo śluzu kremowego i wtedy mi tak wpadlo "oho chyba się udało" [emoji3] poza tym totalnie nic... Ani raz mnie brzuch nie zabolał, ani jajnik ani piersi nic mnie nie bolało. Niedługo po teście w dniu spodziewanej @ miałam taką senność że oczy same mi się zamykały dosłownie śmiałam się z siebie i zasypiałam w tym samym momencie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Hej, ja równy tydzień po owulacji (na oko, wg kalendarzyka) miałam plamienie, delikatne, różowe , tylko dwa razy na papierze był ślad i to była implantacja [emoji846] obecnie 9 tydzień. Natomiast na objawy zdecydowanie u Ciebie za wcześnie. Beta hcg pojawia się i rośnie dopiero po implantacji. Dwa dnia przed terminem @ możesz iść zrobić betę - da już miarodajny efekt . No i trzymam kciuki [emoji846]
Dziękuję kochana trzymaj mocno chociaż wiem że to niedobrze się tak wcześniej nastrajać... Ah te baby...
Tobie życzę spokojnej ciąży:)

Kochane ponawiam moje pytanie bo nie wiem czy nie zostalo pominiete. Dzis 20 dc i czekam jeszcze 9 dni do @ albo do testu (o ile wytrzymam)... Nie wiem co wyszlo z naszych przytulanek i nie chce sie zbytnio nakrecac ale zastanawia mnie fakt, iz w tym cyklu nie czuje bolu/tkliwosci piersci... Zawsze, co miesiac bylo tak, ze od poczatku owu az do dnia @ pobolewaly mnie po bokach piersci, teraz od kilku dni nie czuje nic-wylacznie nadwrazliwosc sutkow. Miala ktoras cos podobnego? Nie chce sie nakrecac ale przyznam ze mnie to zastanawia
Ja tak nie miałam

A robiłaś test? Jesteś pewna że to @??:*
Temperatura spadła i brzuch pobolewa jak na @, więc niestety :-( Popołudniu sobie popłakałam trochę. A teraz staram się korzystać z pozytywów i chłodzę wino do późnej kolacji z małżem :-) Na przyszły cykl poza obserwacją temperatury i śluzu zaopatrzę się w testy owu. Najważniejsze to mieć plan ;-)

Moje drogie. Od jakiegos czasu a dokladnie od 1dc nowego odcielam sie od forum nieladnie bowiem nie chcialam nakrecac sie myslami o II kreseczkach. Dzis wracam w 20 dc i czekam jeszcze 9 dni do @ albo do testu (o ile wytrzymam)... Nie wiem co wyszlo z naszych przytulanek i nie chce sie zbytnio nakrecac ale zastanawia mnie fakt, iz w tym cyklu nie czuje bolu/tkliwosci piersci... Zawsze, co miesiac bylo tak, ze od poczatku owu az do dnia @ pobolewaly mnie po bokach piersci, teraz od kilku dni nie czuje nic-wylacznie nadwrazliwosc sutkow. Miala ktoras cos podobnego?
Gratuluje wszystkim kolezankom, ktore zobaczyly upragnione II kreseczki. Dbajcie o siebie podwojnie. Natomiast inne serdecznie pozdrawiam :)

Ja miałam podobnie. Miałam tylko nadwrażliwość sutków. Właściwie nadal mam. Okres mi się spóźnia 1 dzień, ale brzuch nie boli tak jak zawsze bolał przed okresem. Nie wiem co o tym myśleć. Szyjka jest nadal wysoko (codziennie badam).

reklama
Do góry