reklama
Milipiet
Fanka BB :)
Pol roku tak bez jakiejs spiny. Jak po 6 moesoacach sie nie udalo poszlam do gina i okazalo sie ze jestem po owulacji. Pozniej 1 obserwacja owulacji, 2 obserwacja, teraz bedzie 3 i jak sie nie uda to lecimy z badaniami itp. Niestety to kolejny stres i nerwy i myslenie co jest nie tak. Mam wrazenie, ze ostatnia szansa teraz bedzie i ze jak sie nie uda w tym cyklu to juz sie nie uda.Ja sie staralam juz 9 cykli ten bedzie 10 i nadal wierze jak szalona, ze sie uda.
annajak
Nie robiłam nigdy paskowego. Widzę II kreski i jedna rozmytą ? Zdjęcie jest nieostre...Myślicie, że to już jest pozytyw?
Różamama
Myślicie, że to już jest pozytyw?
Hmmm niby jest ciemna ale czy taka sama jak kontrolna trudno mi stwierdzić
PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
Ja bym działała z mężem [emoji3]Myślicie, że to już jest pozytyw?
bienius992
Ja wczoraj wam pisałam że miałam krwawienie 2 pełne dni i dziś rano się skończyło a teraz mam kłucie prawego jajnika i od czasu do czasu pobolewa lewy jajnik i środek podbrzusza. Jestem teraz w 20dc i się zastanawiam o co tu chodzi... Za 2 dni robię progesteron i jak będę miała wyniki to mam dzwonić do mojego ginekologa i przy okazji opowiem mu o tym wszystkim
Różamama
Ja wczoraj wam pisałam że miałam krwawienie 2 pełne dni i dziś rano się skończyło a teraz mam kłucie prawego jajnika i od czasu do czasu pobolewa lewy jajnik i środek podbrzusza. Jestem teraz w 20dc i się zastanawiam o co tu chodzi... Za 2 dni robię progesteron i jak będę miała wyniki to mam dzwonić do mojego ginekologa i przy okazji opowiem mu o tym wszystkim
Dość dziwne, koniecznie o tym wspomnij lekarzowi!!
Daraa_94
Miałam przyjść do Was z II kreseczkami a przychodzę z problemem jak myślę. Wczoraj niby skończyła mi się @ przestałam krwawic a dziś przed południem pojawiła się ciemnobrazowa krew i po południu ból prawego jajnika, który boli z przerwami. I boli brzuch tak na dole jakby ciągnie. Miała tak któraś?
Kara85
Zaangażowana w BB
Pol roku tak bez jakiejs spiny. Jak po 6 moesoacach sie nie udalo poszlam do gina i okazalo sie ze jestem po owulacji. Pozniej 1 obserwacja owulacji, 2 obserwacja, teraz bedzie 3 i jak sie nie uda to lecimy z badaniami itp. Niestety to kolejny stres i nerwy i myslenie co jest nie tak. Mam wrazenie, ze ostatnia szansa teraz bedzie i ze jak sie nie uda w tym cyklu to juz sie nie uda.
U mnie pierwsze 3 m-Ce bez spiny ale przy regularnym przytulanku nie zważając na owulacje itp nic się nie działo to zaczęłam się zastanawiać, wiek swoje tez robi (34) a walczę o pierwsze dziecko. Jako nastolatka miałam podejrzenie PCOS stad pojawiły się ???.
Ale na „dzień dobry” padło na tarczyce, ot tak żeby sprawdzić No i wyszła niedoczynnosc która zaczęłam leczyć i po miesiącu zaskoczyłam niestety na krótko.
Po poronieniu zaczęłam sprawdzać hormony i niby wszystko Ok. Ale dużo się dzieje w moim życiu i wydaje mi się ze to głowa mnie nie puszcza, choć staram się nie myśleć. Ale nie da się
Zaczęłam się udzielać na forum dla głowy właśnie, pomaga mi to bardzo. Dziewczyny sa wielkim wsparciem, bo kto nas zrozumie najlepiej co przechodzimy. I oczekiwanie na te cudowne II kreski razem jes budujące.
I tu dziękuje wszystkim gorąco ze jesteście. [emoji4]
I trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie Staraczki! [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
kasienka862
Beta negatywna. 1.100. Tak jak myslalam . Okres powoli sie rozwija.. wystarczylo zrobic test :-)
Co prawda nie nastawialam sie na ciaze... Ale w głebi duszy jest tak inaczej... tak smutniej.. troche mnie to przybilo i sprowadzilo na ziemie.. i chyba dzieki dzialaniu tej grawitacji rozkreca sie okres....
A jak @Smerfetka94 u Ciebie??
Co prawda nie nastawialam sie na ciaze... Ale w głebi duszy jest tak inaczej... tak smutniej.. troche mnie to przybilo i sprowadzilo na ziemie.. i chyba dzieki dzialaniu tej grawitacji rozkreca sie okres....
A jak @Smerfetka94 u Ciebie??
Ostatnia edycja: