ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja planuje testować w dniu @, ale wiem ze bedzie ciezko wytrzymac i tez nie wiem jak dlugi bedzie cykl dlatego 31.10 sprobuje..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tam zrobilas betę?Ta... tez jestem ciekawa.. ja chyba jutro pojde na bete jak @ nadal nie bedzie. A Ty? Ale pewnie jak zrobie bete to @ przyjdzie..
@Milipiet a robiłas badania hormonow ?
O tym nie słyszałam ale pewnie cos jak conceive plus, zel ktory niby pomaga plemnikom, przedłuża ich żywotność i ułatwia drogę do "celu"Hej dziewczyny. Przypadkiem dziś natknelam się w necie na taki specyfik pomagający zajść w ciążę prefert vaginal. Czy któraś z Was o nim słyszała? Albo zna jakieś historie które zakończyły się pozytywnie po zastosowaniu?
A. Słyszałaś. Ze. To rzeczywiście. Pomaga?O tym nie słyszałam ale pewnie cos jak conceive plus, zel ktory niby pomaga plemnikom, przedłuża ich żywotność i ułatwia drogę do "celu"
I jak tam zrobilas betę?
Melduję się po wizycie. Niestety jestem juz po owulacji dziś 14 dzień cyklu ,dr twierdzi że była wczoraj . A nie było na weekendzie staram małżonek w pracy .A dziś to już po ptakach...
Masz dokładnie cykl i owu jak ja. Tylko ja zawsze 28 dni. @3.11. To czekamy razem!Hej dziewczyny obserwuje ten wątek od samego początku i postanowiłam do Was dołączyć. Staramy sie z mezem 3 cykl. Aktualnie jestem w 22 dc, a cykle mam 25-28 dniowe. Testy owulacyjne wskazywaly mniej wiecej na owulacje 20.10 i teraz najgorszy czas (jak widze nie tylko dla mnie) - czekanie. @ powinna przyjsc najpozniej 4.11. Objawów żadnych dziwnych nie zauważylam. Chcialam do Was dolaczyc, zeby przejsc przez to spokojniej