Mimi94
Fanka BB :)
Zobaczymy... Jestem nastawiona, że ten cykl poszedł na marne..Ja takie miałam w zeszlyn zwariowanym cyklu i wydaje mi się, że może był bezowulacyjny :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy... Jestem nastawiona, że ten cykl poszedł na marne..Ja takie miałam w zeszlyn zwariowanym cyklu i wydaje mi się, że może był bezowulacyjny :/
Mi kalendarz pokazuje kolejna @ na 14.11 ale juz jestem chyba po owu wg testow wiec pewnie dostane po 28dnich tak jak zwwsze a nie jak wg kalendarza po 31. Przez ten jeden dlugi ostatni cykl (33dni wszystko mi sie w kalendarzu rozwalilo hehe)U mnie dziś 10dc. Zrobiłam test owu i negatywny.
Testuje ktoś 16.11?
Ja melduje sie po mini sexiku.
Malpy nadal brak. Czuje mega wilgoc i wylam u mojego W . przez godzine na kolanie....
Zrob bete i zobaczysz. Mysle, ze bedziesz miala upragnione II kreseczki. Ja niestety dostalam wlasnie @ takze kolejny cykl stracony.Ja melduje sie po mini sexiku.
Malpy nadal brak. Czuje mega wilgoc i wylam u mojego W . przez godzine na kolanie....
To witam w klubieJa czuje tak samo jak Ty.. Tylko nie jestem placzliwa a raczej w doskonalym humorze :-) dzis tez mialam przytulanki z narzeczonym.. zamiast @ wywolalam tylko chwilowe plamienie ale wiecej bylo bialego sluzu.. Ale caly czas latam do Wc sprawdzac czy czasem okres nie przyszedl...
W dodatku przed czasem ta @ przyszla wiec znowu jakies rozregulowanie mam. Ehh brak sil juz na to wszystko.Zrob bete i zobaczysz. Mysle, ze bedziesz miala upragnione II kreseczki. Ja niestety dostalam wlasnie @ takze kolejny cykl stracony.
Ehh ale kolejny cykl przed TobaZrob bete i zobaczysz. Mysle, ze bedziesz miala upragnione II kreseczki. Ja niestety dostalam wlasnie @ takze kolejny cykl stracony.
To witam w klubie
U mnie tylko sluz.
Ciekawe co nam z tego wyjdzie