reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ta... tez jestem ciekawa.. ja chyba jutro pojde na bete jak @ nadal nie bedzie. A Ty? Ale pewnie jak zrobie bete to @ przyjdzie..

@Milipiet a robiłas badania hormonow ?
Jeszcze ginekolog mi nie kazał. Teraz bedzie ostatni cykl obserwacji owulacji i jak nic z tego nie wyjdzie to ja bede musiala zrobic badania hormonow, a moj Ł. badania plodnosci/ jakosci nasienia (czy jakos tak).

reklama
Hej dziewczyny
Ja @mam mieć dopiero 6tego listopada. Jestem po płodnych teraz i od 4 dni cały czas mam jakieś skurcze a to jajnik mnie kłuję a to ból pleców i jakby szyjki...? Coś dziwnego. Czy któraś tak miała?

Ja tak miałam i niestety przyszedł @ ale nie powiedziane ze u ciebie będzie tak samo. Trzymam kciukasy [emoji1307][emoji3]

Hej dziewczyny ;) obserwuje ten wątek od samego początku i postanowiłam do Was dołączyć. Staramy sie z mezem 3 cykl. Aktualnie jestem w 22 dc, a cykle mam 25-28 dniowe. Testy owulacyjne wskazywaly mniej wiecej na owulacje 20.10 i teraz najgorszy czas (jak widze nie tylko dla mnie) - czekanie. @ powinna przyjsc najpozniej 4.11. Objawów żadnych dziwnych nie zauważylam. Chcialam do Was dolaczyc, zeby przejsc przez to spokojniej ;)

reklama
Mi kalendarz pokazuje kolejna @ na 14.11 ale juz jestem chyba po owu wg testow wiec pewnie dostane po 28dnich tak jak zwwsze a nie jak wg kalendarza po 31. Przez ten jeden dlugi ostatni cykl (33dni wszystko mi sie w kalendarzu rozwalilo hehe)
Ja @ nie wiem kiedy mam mieć bo to pierwszy cykl po porodzie gdzie dostałam okres 18.10. A 16go listopada chce zatestować bo w poprzedniej ciąży też testowałam 30dc i były już ładne dwie kreski :)

Do góry