reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Gratulacje 2 kreseczek i trzymam kciuki za czekająca na testowanie. Oby to był Wasz miesiąc [emoji5]

Ja dołączam do czekających aczkolwiek cykl spisze chyba na straty. Co prawda przytulanki w dni płodne były regularne co aż mnie zdziwiło bo wypadły w tygodniu, a niestety mój N po pracy to „zwłoki” mentalne i ciężko z tym, a ja nie zmuszam bo to ma być przyjemność a nie konieczność. No i jakoś tak wyszło ze cykl wykorzystany, aczkolwiek wcześniej tez wykorzystywaliśmy i nic z tego także nie wiem..

No ale cykl dziwny, nie czułam owulacji, brak jakichkolwiek objawów, tempka poszła do góry ale ani bólu czy skurczy, zero bólu krzyża, piersi lekko pełniejsze ale z reguły sutki miałam wrażliwe choć jeden dzień a tu nic. Także totalny „dziwoląg”. Staram się głowę wyłączyć i zatestuje 4/11/.

Powodzonka wszystkim i miłego wieczoru [emoji5]

reklama
U mnie dziś 10dc. Zrobiłam test owu i negatywny.
Testuje ktoś 16.11?

Załączniki

• IMG_20191027_194153304.jpg
    IMG_20191027_194153304.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny...
Ale napisalyscie od wczoraj popoludnia 8-)
@Smerfetka94 wiesz ze ja tez jeszcze @ nie dostalam?? Myslalam ze bedzie wczoraj wieczorem a tu nic.. Tez nie chce sie nakrecac.. Piersi tez mi dokazuja i Moj nawet stwierdzil ze mam twarde jakies takie..
Ale tak jak Wy nie chce sie rozczarowac 1 kreska.. Jeszcze zobacze jutro. Moze skocze do labo na bete jak nie dostane @. A mam labo naprzeciw domu :-) tak jak i w sumie szpital z oddzialem ginekologiczno polozniczym...

A Wiecie ze zrobilam wkoncu te placki ziemniaczane?? Chcialam przesmarowac je dodatkowo dżemem tylko Moj narzeczony juz raczej swoich by nie zjadl.. Takie chyba dxiwne zachcianki mam przed @ 8-)
A jak mija Wam wieczorek?
@Karusia18192 ja tam druga kreske widze :-)

Hej Dziewczyny...
Ale napisalyscie od wczoraj popoludnia 8-)
@Smerfetka94 wiesz ze ja tez jeszcze @ nie dostalam?? Myslalam ze bedzie wczoraj wieczorem a tu nic.. Tez nie chce sie nakrecac.. Piersi tez mi dokazuja i Moj nawet stwierdzil ze mam twarde jakies takie..
Ale tak jak Wy nie chce sie rozczarowac 1 kreska.. Jeszcze zobacze jutro. Moze skocze do labo na bete jak nie dostane @. A mam labo naprzeciw domu :-) tak jak i w sumie szpital z oddzialem ginekologiczno polozniczym...

A Wiecie ze zrobilam wkoncu te placki ziemniaczane?? Chcialam przesmarowac je dodatkowo dżemem tylko Moj narzeczony juz raczej swoich by nie zjadl.. Takie chyba dxiwne zachcianki mam przed @ 8-)
A jak mija Wam wieczorek?
@Karusia18192 ja tam druga kreske widze :-)
Ja to myślę że u Ciebie będą 2 kreski :) zresztą tak jak u Smerfetki :)

Ja oczekiwałam okresu 30.10., dostalam 25.10. Troche mnie to zdziwiło, że tak szybko. Ale zajrzałam do mojej aplikacji w której notuje początki @ no i cos się okazało. Ze ja od 4-5 cykli tak mam. Najkrótszy cykl mial 18 dni, najdłuższy 21 dni. Muszę sobie kupić te testy owulacyjne i zobaczyć kiedy ja mam owulacje...

reklama
Do góry