A masz może link? To może @Jastia wykorzysta.Na amazon te testy też są
reklama
Jastia
Fanka BB :)
A takie objawy to też mogą być na @.. Tylko że ja zawsze mam ból całych piersi od owu do @ . A tym razem nic jedynie te sutki przy dotykaniu masz mozeA dwa wydaje mi się że jeszcze za wcześnie na test..
może foto lub nazwę? Wczoraj przeszukalam cały amazon w temacie i wszystkie tylko z moczuNa amazon te testy też są
Masz zdjecieA takie objawy to też mogą być na @.. Tylko że ja zawsze mam ból całych piersi od owu do @ . A tym razem nic jedynie te sutki przy dotykaniu masz moze
może foto lub nazwę? Wczoraj przeszukalam cały amazon w temacie i wszystkie tylko z moczu
Karusia18192
A takie objawy to też mogą być na @.. Tylko że ja zawsze mam ból całych piersi od owu do @ . A tym razem nic jedynie te sutki przy dotykaniu masz moze
może foto lub nazwę? Wczoraj przeszukalam cały amazon w temacie i wszystkie tylko z moczu
Kurde nie mogę skopiować, coś mi strona nie chce wyskoczyć. Te zdjęcie też mi na coś innego wkleiło, nie jest ciążowy. Szukam dalej
Jastia
TO NIE JEST TEST CIAZOWY!!!! DARMKREBS czyli test na raka jelita. Sprawdza się markery odpowiedzialne za jelita...Masz zdjecie
Co do objawów ciężko mi powiedzieć, bo o ile miesiąc temu mogłabym rękę dać sobie uciąć,ze jestem w ciazy, tak dziś nie mam totalnie żadnych objawów. Ale ten cykl tez mam wyjątkowy po grypie żołądkowej wiec jak wymioty ustąpiły, tak mam wrażenie,ze czuję się jakbym zmartwychwstała dlatego ciężko mi nawet doszukać się objawów. Piersi nie bolą wcale, tylko przy nacisku, w pierwszej ciazy z synem nie mogłam nawet chodzić tak bolało każde drgnięcie. Ale tez nie pamietam kiedy ten objaw przyszedł, czy przed planowanym okresem czy po. Kolejna rzecz, to mam teraz koleżankę w drugiej ciazy i jest zupełnie inna niż pierwsza. W ogóle nie bolą jej piersi, nie ma żadnych objawów. Jedynie wymioty które pojawiły się w 7tc. Ona wręcz była pewna ze z cyklu nici.A takie objawy to też mogą być na @.. Tylko że ja zawsze mam ból całych piersi od owu do @ . A tym razem nic jedynie te sutki przy dotykaniu masz moze
A to sorry, przekleilaM to co koleżanka wyzej Ci wkleiła.TO NIE JEST TEST CIAZOWY!!!! DARMKREBS czyli test na raka jelita. Sprawdza się markery odpowiedzialne za jelita...
To ja już usunęłam to zdjęcie żeby nie wprowadzam w błąd.A to sorry, przekleilaM to co koleżanka wyzej Ci wkleiła.
Karusia18192
Wiem, napisałam wiadomość że nie to zdjęcie mi się wkleiło, ale nie wiem czemu się nie wyświetliłoTO NIE JEST TEST CIAZOWY!!!! DARMKREBS czyli test na raka jelita. Sprawdza się markery odpowiedzialne za jelita...
reklama
Jastia
Ok. Ja tylko informuję. Dobrze że nie kliklamżeby kupić))A to sorry, przekleilaM to co koleżanka wyzej Ci wkleiła.