madziolina_p
Fanka BB :)
a dzis rano robilas Smerfetka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde to może spróbuj test? Szkoda,ze nie zrobiłaś z porannego moczu. A nie masz apteki otwartej tam u Was żeby podpytać o ten test z krwi?Hej. Dziś zauważyłam że bolą mnie sutki ale przy dotykania, doskwiera ból podbrzusza ale taki dziwny, tak jakby mięśnie po ćwiczeniach. Jestem tak niecirpliwa że masakra... Nawet nie umie się niczym zająć..
Na allegro można zamówić ten test z krwiKurde to może spróbuj test? Szkoda,ze nie zrobiłaś z porannego moczu. A nie masz apteki otwartej tam u Was żeby podpytać o ten test z krwi?
Tak ja wiem, ale koleżanka jest z DENa allegro można zamówić ten test z krwi
Byłam na dyzurujacej aptece ale powiedzieli mi że to tylko lekarz.Kurde to może spróbuj test? Szkoda,ze nie zrobiłaś z porannego moczu. A nie masz apteki otwartej tam u Was żeby podpytać o ten test z krwi?
A dwa wydaje mi się że jeszcze za wcześnie na test..Kurde to może spróbuj test? Szkoda,ze nie zrobiłaś z porannego moczu. A nie masz apteki otwartej tam u Was żeby podpytać o ten test z krwi?
Może tam nie mają faktycznie pozostaje niestety cierpliwość choć wiem,ze jest ciężko. Ja termin @ mam dopiero na 3.11.Byłam na dyzurujacej aptece ale powiedzieli mi że to tylko lekarz.
Na amazon te testy też sąTak ja wiem, ale koleżanka jest z DE
A takie objawy to też mogą być na @.. Tylko że ja zawsze mam ból całych piersi od owu do @ . A tym razem nic jedynie te sutki przy dotykaniuA dwa wydaje mi się że jeszcze za wcześnie na test..