madziolina_p
Fanka BB :)
to jutro rano? czy dzisiaj?Niby mnie kusi ale po tej ostatniej krwi i tescie w srode jakos nie mam nadziei ani chęci.
Nastawilam sie ze malpa przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jutro rano? czy dzisiaj?Niby mnie kusi ale po tej ostatniej krwi i tescie w srode jakos nie mam nadziei ani chęci.
Nastawilam sie ze malpa przyjdzie
Hahahah prosze Was...to jutro rano? czy dzisiaj?
Czyli musisz zatestowaćHm,czuje jajnik..same mnie nakrecacie [emoji14]
KoniecznieCzyli musisz zatestować
No ja to sama bym zatestowała ale u mnie to nie ma sensu na pewno. No chyba że to co nazywam okresem od 18 października nie było okresem a jakimś dziwnym plamieniem implatacyjnym, chociaż szczerze w to wątpię. No chyba że któraś tak miała?Koniecznie
Z tego co czytalam duzo babek tak mialoNo ja to sama bym zatestowała ale u mnie to nie ma sensu na pewno. No chyba że to co nazywam okresem od 18 października nie było okresem a jakimś dziwnym plamieniem implatacyjnym, chociaż szczerze w to wątpię. No chyba że któraś tak miała?
Okej. Lece do apteki@Smerfetka94 skoro dziś termin @ to idealny czas na test
Ty leć a my trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieściOkej. Lece do apteki