Jadwiga1920
Fanka BB :)
Może jakiś felerny ten test.Dziwny jakis ten test.plytka cala.porysowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jakiś felerny ten test.Dziwny jakis ten test.plytka cala.porysowana
Ma jeszcze czas na przyjscie do konca dniaHmm dziwne to wszystko, masz objawy, @ nie ma ...
Może uszkodzony.Dziwny jakis ten test.plytka cala.porysowana
A ja mam nadzieję że jednak nie przyjdzie i nie będzie miało co się rozkręcaćMa jeszcze czas na przyjscie do konca dnia
Mam nadzieje ze teraz po tescie sie rozkreci [emoji14]
Nie mam pojecia. Jakiś nol name,najtanszy.Może jakiś felerny ten test.
Byłoby fajnie, ale juz termin wiec powinno cos wyjscA ja mam nadzieję że jednak nie przyjdzie i nie będzie miało co się rozkręcać
Może owu Ci się przesunęła bo innego rozwiązania nie widzę.Byłoby fajnie, ale juz termin wiec powinno cos wyjsc
Rozstępy Ci się zrobiły? Mnie się zrobiły dopiero podczas laktacji.Pokazuje wczoraj mojemu W. rozstepy na piersi. Byl w szoku i mowi mi ze moze organizm jest w ciazy urojonej
Jeden, taki paskudny az fioletowy wpadł mi wczoraj w okoRozstępy Ci się zrobiły? Mnie się zrobiły dopiero podczas laktacji.