reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czekam z niecierpliwością.
Faceci to z innej planety są. Już humor lepszy. Dzisiaj zadał mi pytanie. O co taka wściekła chodzę w ciąży jestem czy co? Odpowiedziałam, że w takim razie wiatropylna bym musiała być ;). Nie chciałam więcej mówić bo trzylatek słuchał
Super że już lepiej :) widzisz faceci są jak dzieci :D trzeba do nich mówić drukowanymi literami :p

A skąd wiesz ze przyjdzie? Chociaż ja tez niestety mam takie przeczucia, brzuch już drugi dzień boli, a wczoraj wieczorem to musiałam wziąć nospe bo tak napierniczal. Ech zobaczymy

A bo czuje to po swoim kregoslupie :-) zawsze boli mnie dolny odcinek kregoslupa jak mam dostac @ no i plamienia mam.. więc @ napewno tuz za progiem :-)

Ja to nawet nie wiem kiedy powinnam zrobić test gdyby to krwawienie to był okres. Chyba zrobię test 16.11 będzie to 30dc. Z synem też robiłam 30dc i wyszły dobrze widoczne dwie kreski więc może teraz też się poszczęści :)

reklama
Do góry