reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny może wy się będzie znać. Jestem już głupia z tego wszystkiego. Od tego cyklu zaczęłam zażywać duphaston 1x1 od 26dc do 25dc (dziś 28dc) i nic. Wczoraj temperatura mi spadła z 36.38 na 36.08 myślałam że to już okres będzie a nadal nic w dodatku temperatura dzisiaj podskoczyla mi na 36.52

Wykres z flo obliczyl mi owu 23dc ale w ten dzień wpisałam byle jaka temperaturę bo nie spałam cała noc.

Niżej wstawię swój wykres. Może któraś na niego spojdziec? Dodam że mierze non stop o tej samej godzinie w pochwie bez wstawania z łóżka po minimum 3h spania. Zaczęłam od 7dc
Screenshot_20191025_101313_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Smerfetka a Ty nie powinnas czasem zrobić tego testu jednak?
ja piernicze czy Wy tez tak macie dziewczyny ze jak wychodzi jedna kreska to patrzycie w ten test jak kura w gnat i dopatrujecie się drugiej. czy tylko ja tak mam?

Ja tez tak mam... Dlatego jak sie przytrafi ze @ bedzie sie spozniac to bede leciala na badanie z krwi.. zawsze to pewniejsze.. Ale w tym miesiacu wiem na 100% ze wredota przyjdzie..

Smerfetka a Ty nie powinnas czasem zrobić tego testu jednak?
ja piernicze czy Wy tez tak macie dziewczyny ze jak wychodzi jedna kreska to patrzycie w ten test jak kura w gnat i dopatrujecie się drugiej. czy tylko ja tak mam?
Nie tylko :D

Czytam tak o problemach z partnerami dochodzę do wniosku, że mój M to jakiś cyborg ;) Po 14 godzinach pracy zasypia nad talerzem ale jak rzucę hasło to jest ready ;) Nie zdażyło się jeszcze, żeby choć nosem zakręcił. Co do staranek to zaskakuje mnie bardzo bo nigdy jeszcze nie widziałam Go tak zaangażowanego. Przeniósł pracę bliżej domu na ten cykl a wczoraj to nawet stwierdził, że jak Owulacja może być dzisiaj to mam podjechać ok.10ej bo przerwę będzie miał hahahahaha
Nie jestem jeszcze aż tak zdesperowana ;)

Faktycznie tylko rozmowa pomoże w takiej sytuacji, szkoda @Jadwiga1920 że się wczoraj nie udało :( Przykre, że macie akurat teraz takie problemy. Trzymam jednak kciuki za powodzenie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry