reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny może wy się będzie znać. Jestem już głupia z tego wszystkiego. Od tego cyklu zaczęłam zażywać duphaston 1x1 od 26dc do 25dc (dziś 28dc) i nic. Wczoraj temperatura mi spadła z 36.38 na 36.08 myślałam że to już okres będzie a nadal nic w dodatku temperatura dzisiaj podskoczyla mi na 36.52

Wykres z flo obliczyl mi owu 23dc ale w ten dzień wpisałam byle jaka temperaturę bo nie spałam cała noc.

Niżej wstawię swój wykres. Może któraś na niego spojdziec? Dodam że mierze non stop o tej samej godzinie w pochwie bez wstawania z łóżka po minimum 3h spania. Zaczęłam od 7dc
Screenshot_20191025_101313_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Smerfetka a Ty nie powinnas czasem zrobić tego testu jednak?
ja piernicze czy Wy tez tak macie dziewczyny ze jak wychodzi jedna kreska to patrzycie w ten test jak kura w gnat i dopatrujecie się drugiej. czy tylko ja tak mam?

Ja tez tak mam... Dlatego jak sie przytrafi ze @ bedzie sie spozniac to bede leciala na badanie z krwi.. zawsze to pewniejsze.. Ale w tym miesiacu wiem na 100% ze wredota przyjdzie..

Smerfetka a Ty nie powinnas czasem zrobić tego testu jednak?
ja piernicze czy Wy tez tak macie dziewczyny ze jak wychodzi jedna kreska to patrzycie w ten test jak kura w gnat i dopatrujecie się drugiej. czy tylko ja tak mam?
Nie tylko :D

Czytam tak o problemach z partnerami dochodzę do wniosku, że mój M to jakiś cyborg ;) Po 14 godzinach pracy zasypia nad talerzem ale jak rzucę hasło to jest ready ;) Nie zdażyło się jeszcze, żeby choć nosem zakręcił. Co do staranek to zaskakuje mnie bardzo bo nigdy jeszcze nie widziałam Go tak zaangażowanego. Przeniósł pracę bliżej domu na ten cykl a wczoraj to nawet stwierdził, że jak Owulacja może być dzisiaj to mam podjechać ok.10ej bo przerwę będzie miał hahahahaha
Nie jestem jeszcze aż tak zdesperowana ;)

Faktycznie tylko rozmowa pomoże w takiej sytuacji, szkoda @Jadwiga1920 że się wczoraj nie udało :( Przykre, że macie akurat teraz takie problemy. Trzymam jednak kciuki za powodzenie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry