Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd wiesz ze przyjdzie? Chociaż ja tez niestety mam takie przeczucia, brzuch już drugi dzień boli, a wczoraj wieczorem to musiałam wziąć nospe bo tak napierniczal. Ech zobaczymyJa tez tak mam... Dlatego jak sie przytrafi ze @ bedzie sie spozniac to bede leciala na badanie z krwi.. zawsze to pewniejsze.. Ale w tym miesiacu wiem na 100% ze wredota przyjdzie..
Też czekam na kolejne testy i kolejne II @Smerfetka94 testujesz dziś?Kurcze mogłybyście coś protestować bo nudno jak nie ma zdjęć tesciorow
Szkoda, liczyłyśmy że usmiechnięta powiesz "ale byla noooc"Witam z rana. Niestety ale rozmowy nie było. Przyszedł z pracy, umył się, zjadł kolację i powiedział, że idzie spać bo jest padnięty. Teraz właśnie wychodzi z domu. Tak więc cykl spisany na straty. Prosić się o rozmowę nie będę.
Hehe [emoji14] nie wiem czy bede robicSmerfetka, a ja tu zagladam.co chwile w robocie i czekam na Twoj test!!!!!! noe nie!!!
Nie mam pojęcia. Dzisiaj mam dopiero termin...Też czekam na kolejne testy i kolejne II @Smerfetka94 testujesz dziś?