reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziewczyny mam doła.... odpuściłam i starania są bez spiny ale myślałam, że może tym razem się uda.... @ powinna byc dopiero 30.10 , pobolewa od czasu do czasu jajnik.... dzis zauważyłam brązowe bardzo jasne plamienie..... więc pewnie nic nie wyszło.... znowu..... dołujace to..

reklama
Pojawiają się już myśli, że go nie pociągam fizycznie. Albo, że ma kogoś na boku. Ostatnio jak ja nie zacznę podchodów do seksu to nie byłoby w ogóle.
Pogadaj z nim. Bez rozmowy mozesz miec w glowie rozne scenariusze.
Moj kiedys nie chciał przez kilka dni i myślałam podobnie chociaz to mega glupia myśl bo widze ze go pociagam.
Zaczelismy gadać i okazalo się ze ma problemy zdrowotne, dla niego mega krepujace.
I wszystko wróciło do normy bo wiedzialam o co chodzi.
Moze Twoj stresuje się staraniami

Do góry