Klotika
Zaciekawiona BB
Jak nie zapomnę, raczej obserwuję śluz i odzywiają mi się jajniki jak mam płodne(albo mam już omamy) . Starania co 2 dniTo czekamy razem :-) Mierzysz temperaturę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie zapomnę, raczej obserwuję śluz i odzywiają mi się jajniki jak mam płodne(albo mam już omamy) . Starania co 2 dniTo czekamy razem :-) Mierzysz temperaturę?
Kochana ja owu miałam wczoraj prawdopodobnie. Też trochę boli mnie brzuch i plecy. Dodam że mam już 27lat a to starania na pierwsze dzieckoTo czekamy razem :-) Mierzysz temperaturę?
Pojawiają się już myśli, że go nie pociągam fizycznie. Albo, że ma kogoś na boku. Ostatnio jak ja nie zacznę podchodów do seksu to nie byłoby w ogóle.O kurczę, i wybral kolegę?
Przecież taki tekst i facet leci
To mój mnie wczoraj zaskoczył bo mimo tego że bolała go głowa to sam zainicjował seksy [emoji16] Dziś dopiero 7 dc a on biedny chyba chciał pokazać że się przykłada do starańPisałam, że mam ochotę na romantyczny wieczór zakończony seksem. Prawy jajnik daje znać o sobie.
Hmm a rozmawiałaś z nim? Może czuję się przytłoczony staraniami?Pojawiają się już myśli, że go nie pociągam fizycznie. Albo, że ma kogoś na boku. Ostatnio jak ja nie zacznę podchodów do seksu to nie byłoby w ogóle.
Zazdroszę i trzymam kciuki aby pojawiły się II kreseczkiTo mój mnie wczoraj zaskoczył bo mimo tego że bolała go głowa to sam zainicjował seksy [emoji16] Dziś dopiero 7 dc a on biedny chyba chciał pokazać że się przykłada do starań
Częściej kochaliśmy się jak nie mieszkaliśmy razem. A teraz on ma to gdzieś. Kurde kupię sobie wibrator aby zaznać przyjemnościHmm a rozmawiałaś z nim? Może czuję się przytłoczony staraniami?
Pogadaj z nim. Bez rozmowy mozesz miec w glowie rozne scenariusze.Pojawiają się już myśli, że go nie pociągam fizycznie. Albo, że ma kogoś na boku. Ostatnio jak ja nie zacznę podchodów do seksu to nie byłoby w ogóle.