reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Częściej kochaliśmy się jak nie mieszkaliśmy razem. A teraz on ma to gdzieś. Kurde kupię sobie wibrator aby zaznać przyjemności
U nas tez tak było. Ale z czasem znowu się poprawiło, może u Was też tak będzie.
Dziewczyny mam doła.... odpuściłam i starania są bez spiny ale myślałam, że może tym razem się uda.... @ powinna byc dopiero 30.10 , pobolewa od czasu do czasu jajnik.... dzis zauważyłam brązowe bardzo jasne plamienie..... więc pewnie nic nie wyszło.... znowu..... dołujace to..
Jeszcze nic nie przesadzone. Może to być jakieś plamienie tylko a nie @.

reklama
Częściej kochaliśmy się jak nie mieszkaliśmy razem. A teraz on ma to gdzieś. Kurde kupię sobie wibrator aby zaznać przyjemności
Poczatki , to ze mieszka sie osobno - zawsze jest wtedy inaczej.
Sztuką jest to pozniej utrzymać na podobnym poziomie. Oczywiście muszą chciec to dwie osoby.
Ja trafilam na druga polowke, taka prawdziwa.
Smiejemy sie, wyglupiamy, mowimy sobie o wszystkim, to właśnie on nauczyl mnie rozmawiac jak cos jest nie tak. Rozmowa zawsze pomaga.
Jak na co dzien jest okej to w lozku petarda :)

@Jadwiga1920 tak jak pisza dziewczyny najwazniejsza jest rozmowa..
Ja dzis lub jutro max powinnam dostac @.
Nie chce swirowac, robic testow ale piersi jak nigdy mocno bola. (pewnie tylko tak wyjatkowo w tym miesiacu aby dac mi znac jakie to uczucie ;-) ) . i takie czasem smieszne uczucie jakby szczypalo.. tzn kłuło małymi pinezkami. Hehe :-)

A co tam porabiacie?? Ja w pracy do 18.. Ale czas ciągnie sie niemiłosiernie...

Nie chce swirowac, robic testow ale piersi jak nigdy mocno bola. (pewnie tylko tak wyjatkowo w tym miesiacu aby dac mi znac jakie to uczucie ;-) ) . i takie czasem smieszne uczucie jakby szczypalo.. Hehe :-)

Oo u mnie tez jutro powinna być@ :)
I piersi tez pierwszy raz mnie tak bolą

Nie chce swirowac, robic testow ale piersi jak nigdy mocno bola. (pewnie tylko tak wyjatkowo w tym miesiacu aby dac mi znac jakie to uczucie ;-) ) . i takie czasem smieszne uczucie jakby szczypalo.. tzn kłuło małymi pinezkami. Hehe :-)

Ja siedzę na urlopie. Idę zaraz z małym na spacer. Trzeba się oderwać od myślenia. Trzymam kciuki aby @ nie przyszła

Oo u mnie tez jutro powinna być@ :)
I piersi tez pierwszy raz mnie tak bolą

A to chociaz nie jestem sama.. :-) Wg myslalam ze @ dostane we wtorek bo w sobote odstawilam Duphaston a zawsze mialam na 3 dzien po odstawieniu, ale daje mu jeszcze kilka dni.. W ciazy raczej nie jestem bo tydzien temu robilam test o czulosci 10 bo chcialam isc oddac krew ( w efekcie jej nie wzieli bo hemoglobine mialam ciut nizsza.. norma od 12.5 ja mialam 12.4.. ) . No chyba ze to jeszcze bylo za szybko na testowanie. Ale zrobilam tal w razie "wu" bo poprzedni cykl dziwny mialam. W 1dc krwawienie, potem dzien przerwy i znow krwawienie przez jeden dzien i koniec krwawienia.

Ehh i jeszcze taki piękny test owulacyjny.

Załączniki

• IMG_20191024_151805.jpg
    IMG_20191024_151805.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Ehh i jeszcze taki piękny test owulacyjny.

Jeszcze nic straconego :-) Musisz z nim porozmawiac i wszystko wyjasnic.. Szczera rozmowa jest najwazniejsza.. U mnie gdy pprozmawialam szczerze ze swoim narzeczonym to okazalo sie ze jednak chce miec dzieci.. A zawsze wszystkim gadal ze nie mysli o dzieciach.. A tak naprawde myslal co innego tylko sie bal ze to przez niego nam nie wychodzi.. a teraz nawet sie zgodzil zrobic badanie nasienia

Do góry