Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy razem :-) Mierzysz temperaturę?Tez mam 28 dni i 4 dni temu owu. Ale ja nie mam żadnych objawów, nawet piersi nie bolą. Może lekko brzuch. Choć moim zdaniem to o wiele za wczesnie na objawy.
Ja miałam plamienia w tym roku, ale tylko w niektórych cyklach. Denerwowałam się tym trochę, bo stuknęło mi już 37 latek - a kiedyś takich plamień nie było... Teraz jestem po owu i czekam. 3ci cykl starań również, ale 2 pierwsze na luzie, a ten już wyliczony.Hej kochane
Ja również się staram 3ci cykl.
Mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE.
Ale badania USG i hormony w normie.
Czy miała któras z Was podobnie i zaszła bez problemu? ♀
O kurczę, i wybral kolegę?Pisałam, że mam ochotę na romantyczny wieczór zakończony seksem. Prawy jajnik daje znać o sobie.
Mi zdarzylo sie takie plamienieHej kochane
Czy miała któras z Was podobnie i zaszła bez problemu? [emoji3601]
Nie. Nie mierzę i nigdy tego nie robiłam. Polecam tylko na testach owu i używałam żelu.To czekamy razem :-) Mierzysz temperaturę?
Hej kochane
Czy miała któras z Was podobnie i zaszła bez problemu?
Trzymam kciuki za CiebieJa miałam plamienia w tym roku, ale tylko w niektórych cyklach. Denerwowałam się tym trochę, bo stuknęło mi już 37 latek - a kiedyś takich plamień nie było... Teraz jestem po owu i czekam. 3ci cykl starań również, ale 2 pierwsze na luzie, a ten już wyliczony.
2 kochana szyjka czysta A cytologia?