reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jeszcze nic straconego :-) Musisz z nim porozmawiac i wszystko wyjasnic.. Szczera rozmowa jest najwazniejsza.. U mnie gdy pprozmawialam szczerze ze swoim narzeczonym to okazalo sie ze jednak chce miec dzieci.. A zawsze wszystkim gadal ze nie mysli o dzieciach.. A tak naprawde myslal co innego tylko sie bal ze to przez niego nam nie wychodzi.. a teraz nawet sie zgodzil zrobic badanie nasienia
U mojego sama wyszła propozycja dzidziusia. Wieczorem z nim pogadam. Zobaczymy co ma do powiedzenia. Dziękuję, że mogłam się wyżalić. Lepiej mi na serduchu. Fajnie tak bez oceniania i głupich docinków.

reklama
Kochane
Jak wg Was jest najlepiej na dzidziusia?
Z mężem staramy się co 2gi dzień od 3m-cy :)
Mam koleżankę co w ten sposób zaszła w pierwszą ciąże w pierwszym cyklu, w drugą w czwartym. Obydwie pomyślne:). Ja stosuję co drugi dzień w niepłodne (oprócz @) i codziennie w płodne (w Dzień owu tym razem było 2x). Narazie 2 cykl starań.

Trzymam kciuki za Ciebie
A kiedy masz mieć @? Ja 7 listopada mam 33 dniowe cykle
Ja niestety miałam 10lat temu cysty na jajnikach i gin przepisał mi anty brałam ok 3.5 roku. Cysty minęły, plamienia zostały. Choć czasami na usg widać jakieś pęcherze które się wchłaniają.
@ planowo 1 listopada. Ja miałam kiedyś 4cm torbiel, ale się wchłonęła po lekach. Miałam też inne problemy ginekologiczne. Jak miałam 20kilka lat to ginekolog mi powiedział, że raczej nie mam szans na dziecko. Ale stało się inaczej, mam 2 duże już córy. Teraz się boję o płodność, bo już latka nie te :-(

Mam koleżankę co w ten sposób zaszła w pierwszą ciąże w pierwszym cyklu, w drugą w czwartym. Obydwie pomyślne:). Ja stosuję co drugi dzień w niepłodne (oprócz @) i codziennie w płodne (w Dzień owu tym razem było 2x). Narazie 2 cykl starań.
ŁO matko dużo dużo.. My co 3 w niepłodne i co 2 w płodne. Ciężka praca

reklama
Mętlik... Nie ma pęcherzyków i nie ma płynu w zatoce daglasa. Pani dr powiedziała że się wchlonely albo pękły. Nie chce mi się wierzyć, że od poniedziałku mi się dwa perzechyki po 12mm (niby bo sprzęt też nie jest najnowszy) wchlonely. A od wtorku bolą mnie jajniki jak na owulację. Więc kazała mi zrobić test a jak przyjdzie @ to w 5dc zacząć brać 2x1t. Clo

Do góry