reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Właśnie tak dziwnie trochę mam bo wczoraj też robiłam testy były słabe kreski, dziś jeden z pierwszego moczu negatywny a kolejny po godzinie zrobiony i właśnie taki wyszedł z tym że wczoraj na takim samym kreska jaśniejsza, a ich czolosc to 20 i już sama nie wiem
A kiedy termin @ ?

Ja już też 40 :D
Zrobiłam wczoraj betę, bo @ spóźnił się już 5 dni. Po dwóch godzinach - wynik negatywny a po trzech godzinach przyszedł @ jak na zawołanie....
No nic, działamy od nowa ;)
Pozdrawiam!
Ja mam jeszcze 5 lat do trzydziestki a czasami czuje sie jak emerytka..

Ja mialam tak w lipcu. Poszlam na bete, dostalam wyniki a za godzine okres

Tu kolejną kreska niby się pojawia a jeszcze z 5 min na odczyt . Już sama nie wiem przez te testy skołowana jestem i to mocno bo w zeszłym miesiącu też tak miałam a ciąży nie było .
Ja na Twoim miejscu zrobilabym krew.
Nie wiem czy czytalas moje wpisy ale w niedziele zrobilam test i pozytyw ( nawet go zostawilam :( ) a nastepnego dnia beta ujemna.
Dalabym sobie reke uciąć ze to ciaza bo objawy tez na to wskazywały

Tu kolejną kreska niby się pojawia a jeszcze z 5 min na odczyt . Już sama nie wiem przez te testy skołowana jestem i to mocno bo w zeszłym miesiącu też tak miałam a ciąży nie było .
Zrób betę. To wyglada na wadliwy test. Coś przebija ale tylko od dołu do połowy. Jakby plamka w miejscu kreski...

Ja na Twoim miejscu zrobilabym krew.
Nie wiem czy czytalas moje wpisy ale w niedziele zrobilam test i pozytyw ( nawet go zostawilam :( ) a nastepnego dnia beta ujemna.
Dalabym sobie reke uciąć ze to ciaza bo objawy tez na to wskazywały
Jak beta była ujemna to nie było ciąży. Jedynie co test mógł być wadliwy. Bo zeby test wyszedł pozytywny i mówi o ciąży to musi być hormon ciążowy w krwi a dopiero później przefiltrowany przez nerki trafia do moczu. A co do objawów to jak się bardzo chce to nawet się będzie wymiotować dziennie rano.

Nie ma możliwości żeby hormon ciążowy był w moczu a w krwi nie. Test w takim razie wadliwy.

reklama
Do góry