reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Spadek czasami następuje w dniu okresu.
O ciąży możemy mówić w przypadku utrzymywania się przez 3 dni dłużej niż zwykle wyższych temperatur. Czyli jeśli 2 faza trwa 14 dni, to wysokie prawdopodobieństwo ciąży gdy również wysoka temperatura jest 15, 16 i 17dpo.
Spadek zawsze mam w dniu okresu.
Na razie wysoka

reklama
Moje tsh za to szaleje. Mam niedoczynność, po wykryciu i rozpoczęciu przyjmowania euthyroxu miałam ok 1,9 i zaszłam w ciąże. Po poronieniu (i oczywiście zmianie dawek) miałam w okolicy 0,3-0,4, wiec dawka dodatkowo została ponownie minimalnie zmniejszona. A teraz nagle wywaliło mi na 7,77 :( ft3 i ft4 w normie. No i znowu słabo jeżeli chodzi o starania :/

Powiem Wam jedno och*jec idzie z tym wszystkim.
Moje tsh za to szaleje. Mam niedoczynność, po wykryciu i rozpoczęciu przyjmowania euthyroxu miałam ok 1,9 i zaszłam w ciąże. Po poronieniu (i oczywiście zmianie dawek) miałam w okolicy 0,3-0,4, wiec dawka dodatkowo została ponownie minimalnie zmniejszona. A teraz nagle wywaliło mi na 7,77 :( ft3 i ft4 w normie. No i znowu słabo jeżeli chodzi o starania :/

Super, wygląda to na dobrze wykorzystany cykl. jak to mowi moj szef, well done! ;)
Ja mierzyłam owu od 11dc do 18dc i nie miałam pozytywnego wyniku. Jajnik mnie pobolewał raz czy dwa, raz jeden raz drugi ale zadnego wzrostu LH nie zaobserwowałam na tych samych testach.

Czekam z tobą i trzymam kciuki mocno. Mój termin to 4 listopada. Teoretycznie 5tego test. Ale moja @ jak ma przyjść to nie spóźni się nawet o minutę ;-) I skoro LH nie urosło to nie mam co się łudzić......

W kolejnym miesiącu w dni płodne mój m jest w Hiszpani. I zastanawiam się czy lecieć z nim, czy olac cykl.... Masakra.... :)
Lecieć z nim! Co do @ moja tez się nawet minuty nie spóźnia. Co niedziela, co 28 dni o 5 nad ranem. Jest zawsze.

reklama
Do góry