reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
DZiewczyby nie dosyć ze okres przyszedł wcześniej bo po 28 dniach a zawsze mam ok 33 dniowe to jeszcze trwał 3 dni. Nie rozumiem tego. Po tym poronieniu to wszystko się tak zmienia jak chce - każdy cykl inny.

A jakieś objawy miałaś? :)
W tym cyklu praktycznie żadnych objawów ciążowych. Zero bolącego brzucha, zero mdłości.
chodzilam jakoś dziwnie szczęśliwa i wyluzowana. Jedyne co to piersi, ale bolą zawsze przed okresem i zniknęły mi pryszcze z czoła i włosy się jakieś lepsze zrobiły. Ale od 6 tygodni biorę konskie dawki witamin wiec w życiu bym nie wpadła na to ze to ciąża

Niestety następny cykl również spisuję na straty gdyż mój MONSZ :D wyjeżdża na 1,5 msc do Anglii w delegację ... Ech jak pech to pech :).
Może na święta będę miała prezent w postaci II <3

Hey dziewczyny mam nadzieję że mnie przygarniecie po 7 latach powrót i staranie się o dzidziusia młody oznajmił że chce mieć rodzeństwo heh no to działalismy 15.10 z zaskoczenia dzień przed owu bo cykle mam 28 dni i ani dnia dłużej krócej.
4 dni po zblizeniach jajniki strasznie bolały sutkow nie bylam wstanie dotknąć często WC I bol podbrzusza dodam jeszcze że z M ukladalismy kafle więc troszkę się nadźwigałam mrowienia ciagniecia w dole podbrzusza
5 dzień zbierając że schodów aż mnie na pół zginęło tak mnie chwyciły jajniki
Wczoraj lekkie mdłości i lekki bol głowy

I co o tym myslec

reklama
W tym cyklu praktycznie żadnych objawów ciążowych. Zero bolącego brzucha, zero mdłości.
chodzilam jakoś dziwnie szczęśliwa i wyluzowana. Jedyne co to piersi, ale bolą zawsze przed okresem i zniknęły mi pryszcze z czoła i włosy się jakieś lepsze zrobiły. Ale od 6 tygodni biorę konskie dawki witamin wiec w życiu bym nie wpadła na to ze to ciąża
To może i u mnie jest jeszcze nadzieja, zaczyna mnie zżerać ciekawość czy coś z tego będzie :p

Do góry