martini87
Fanka BB :)
Oczywiście, że widaćWidać tu kreskę czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, że widaćWidać tu kreskę czy nie?
Kreseczki widać bez dopatrywania się. Cichutkie gratulacjeChyba ciąża jak nic
No jak nic, gratulacje!Chyba ciąża jak nic
Wlasnie napisali ze koniecznie nie rano. I doczytalam ze nie powinno sie porownywac tych testow z dzien za dniem tylko konkretny test czy pozytywny czy nie. U mnie wyszla dosc mocna kreska ale nie taka jak kontrolna. Sluzu mam duzo i taki jakby plodny. Wiec pewnie bede miala szybciej owu niz mi kalendarzyk teraz obliczyl. Ledwo weszlam do domu a moj M do mnie „to kiedy ta owulacja?” Ale dzisiaj jestem pdnieta wiec z przytulanek nici, co drugi dzien wystarczy heheprzeczytaj ulotkę dokładnie. Jeden producent mówi rano, drugi po południu. Dziewczyny robią wieczorem
Ja miałam od dwóch producentów i ich "metoda" jest inna.
Powodzenia. Trzymam kciuki za Ciebie.
Gratulacje!! Cudowne wiesciChyba ciąża jak nic
Obojętnie. Byle nie pierwszy mocz i najlepiej codziennie robić mniej więcej o tej samej porze.Ja dzisiaj 10dc i kupilam testu owu. Chyba zaczne od dzisiaj robic. O jakiej porze najlepiej?
gratuluje dwoch kreseczek a reszcie na pewno tez sie przytrafią !
Test pozytywny i taki będzie pewnie przez kilka dni. Działać [emoji3590]Zrobiłam jeszcze jeden test owulacyjny. Kreseczka jest mocniejsza
Chyba ciąża jak nic
Chyba ciąża jak nic