reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czesc w niedziele :)
Szybkie pytanko.
Czy jeśli wczoraj zrobilam test i byla slaba kreska to dzisiaj powinna byc mocniejsza czy dopiero po dwoch dniach?

Witajcie [emoji4]
U mnie 2dc i cieszę się jak nigdy [emoji23]
Widzę, że rozmawiacie o stanach depresyjnych przy staraniach i chyba każdą z nas to dotyka w jakiś sposób. Co miesiąc po owulacji wsłuchujemy się w organizm, który ciągle płata figle. Ja w poprzednim cyklu mimo iż nie miałam owulacji i byłam z początku spokojna bo wiedziałam że nic z tego to i tak zaczęłam się nakręcać bo od wysokiego progesteronu miałam mdłości i strasznie dużo śluzu. Sama ciągle myślę co by tu robić żeby nie myśleć i nie mam totalnie pomysłu co odciągnie myśli na 100% na całe dwa tygodnie. A powiem wam że teraz mój brat będzie miał dziecko i to jest całkowita wpadka bo dziewczyna ma dopiero 16 lat i jak widzę ich podejście do sprawy i nazywanie sytuacji problemem to serce mi pęka...

Oj co miesiąc sobie to obiecuje [emoji23] fakt jest taki że przez 11cs zrobiłam tylko jeden test ciążowy i jedną bete [emoji1] teraz będę na stymulacji to pewnie będę fiksować od połowy cyklu. Chyba zacznę robić na drutach [emoji23]
Obiecałam sobie, ze po ostatnich objawach w nic już nie uwierzę mojemu organizmowi. Póki co czekam na owu to jestem cwaniak haha

A powiedz

A powiedz proszę jakiej firmy jest ten żel
Ja mam BabyStart - FortilSafe Plus(zastapił Conceive Plus który polecano na kilku forach). Zdjęcie z netu.

Załączniki

• 83CFE0DF-376F-498A-802B-333AA7348E5C.png
    83CFE0DF-376F-498A-802B-333AA7348E5C.png
    448,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Oj co miesiąc sobie to obiecuje [emoji23] fakt jest taki że przez 11cs zrobiłam tylko jeden test ciążowy i jedną bete [emoji1] teraz będę na stymulacji to pewnie będę fiksować od połowy cyklu. Chyba zacznę robić na drutach [emoji23]
To ja przez 3cs zrobiłam już pewnie ok.15 testów haha + jakieś 50 owulacyjnych ;)
Ale lubię tą adrenalinkę i wiem, że jeszcze za nią zatęsknię ;)

Do góry