reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Wiecie co? Siedze w domu sama koejny sobotni wieczór bo mój N wyszedł z kumplem do klubu i nawet nie zapytał się czy mam ochotę wyjść bo jak to powiedział zna odpowiedz. A musi odreagować prace. A ja? Jak odreagować? I chyba odpuszczam. Już prawie rok starań i nie idzie. Zwalam na siebie, nie mogę się wygrzebać z depresji. I właśnie do mnie dotarło ze nie żyje, nie cieszę się życiem. Jak zajdę to dobrze jak nie to chociaż nie będę żałować ze miesiące / lata minęły a ja „się oszczędzałam” żeby zajść.
Dzis w 7dc cyklu zobaczyłam spadek tempki a wczoraj jakuis lekko wodnisto-rozciągliwy śluz i cały dzień zachodzę w głowę czy to już owulacja? Ja się zastanawiam a on się bawi. A ja chce spędzać czas z nim. Także odpuszczam ale trzymam kciuki za wszystkie Staraczki. Chce tu widzieć więcej II kresek [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

I liczę ze dołączę do tego grona [emoji6]

Spokojnej nocy i cudownej niedzieli dziewczyny!
Ja też zauważyłam, że przez te starania to tylko popadam w stany depresyjne... Wczoraj jadąc autem dopadły mnie przemyślenia, że nigdy mi się nic w życiu od razu nie udaje, muszę się o to starać/walczyć. Płakać mi się chce jak słyszę, że ktoś jest w ciąży, ta niedługo urodzi a ja nic. Czuję się taka pusta.

Hej dziewczyny. Myślę,że to dobry plan odpuścić... Nie jestem taka mądra.. Też się spinam. A to nie napiję się wina, piwa bo przecież a jeśli się jednak uda... A trzeba się oszczędzać nie będę więc dźwigać. A w pi.zdełkę z tym. Miałam ochotę na piwo gdy wczoraj sprzątałam więc się napiłam co będzie to będzie. A jak nie będzie to będę się zdrowo odżywiać i po prostu więcej ruszać żeby wyglądać zjawiskowo.

No to teraz się podłamałam, tamten miałam bezowu i z testów też tak wychodziło a w tym nie wiem co się dzieje, powinien być dziś okres a go brak...
Przeszukalam internet apropo pozytywnych testów LH przez kilka dni i wyglada,ze to normalne. Pik LH nie spada tak szybko wiec testy go wykrywają kilka dni.

Załączniki

• 95DC0BB8-622B-4C0B-B2F9-96162E7F81AB.jpeg
    95DC0BB8-622B-4C0B-B2F9-96162E7F81AB.jpeg
    478,7 KB · Wyświetleń: 60
Wiem, też sobie już wyczytałam. Łeb mi pęka od tego wszystkiego. Jutro idę na ponowny wynik prolaktyny i dzwonie do ginekologa niech coś działa a jak nie to zmieniam.
Przeszukalam internet apropo pozytywnych testów LH przez kilka dni i wyglada,ze to normalne. Pik LH nie spada tak szybko wiec testy go wykrywają kilka dni.

U mnie po pozytywnym teście kolejny jest negatywny i tylko w zeszłym cyklu testowa ciemniejsza od kontrolnej utrzymywała się tydzień i pewnie dłużej tyle, że już nie miałam czym sprawdzić.

reklama
Dziewczyny, chyba mam owu faktycznie bo boli mnie wszystko Ale śluzu brak... susza mimo oleju z wiesiołka. Myślicie ze ten żel FortilSafe rozwiąże prolem? Kurde jakim cudem tego śluzu brak, kiedyś miałam go sporo...
U mnie też problem ze śluzem... Kupiłam ostatnio żel i wczoraj drugi dzień z żelem... Jest dużo lepiej A mąż twierdzi że ma mocniejsze doznania.. Zobaczymy. Czekamy na rezultaty..

Do góry