Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Owocnych działańDziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owocnych działańDziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Ja tak miewam już jakiś czas, nawet przed staraniami :/ Całe mnóstwo objawów ciążowych, w tym właśnie mdłości. Byłam pewna, że to progesteron. Jednak on jest w normie i nie mam pomysłu co to może być poza ciążą :/Dziewczyny czy możliwe ze od wysokiego progesteronu mam mdłości? Oczywiscie to nie są żadne objawy ciąży bo na to za wcześnie, ale już dwa cykle wcześniej miałam coś takiego. Nie wymiotuje ale jest mi niedobrze
Dziwne to jest. Tak sobie myśle ze on po owulacji jednak rośnie i być może jest w normie ale i tak wysoki i stad takie objawy. Nie wiem samaJa tak miewam już jakiś czas, nawet przed staraniami :/ Całe mnóstwo objawów ciążowych, w tym właśnie mdłości. Byłam pewna, że to progesteron. Jednak on jest w normie i nie mam pomysłu co to może być poza ciążą :/
Robiłam test owu we wtorek i w środę wyszły pozytywne, dziś zrobiłam sobie od tak i też pozytyw czy to możliwe? Zobacz załącznik 1035797
Rzeczywiście pozytywny, ja przy testach sugeruje się również śluzem i czy występuje ból jajników. Maialas takie objawy we wtorek i środę , kiedy miałaś śluz płodny ?
Jak masz szyjkę wysoko i rozpulchnioną to zadziałaj .
Rzeczywiście pozytywny, ja przy testach sugeruje się również śluzem i czy występuje ból jajników. Maialas takie objawy we wtorek i środę , kiedy miałaś śluz płodny ?
Wygląda jak pozytyw.Robiłam test owu we wtorek i w środę wyszły pozytywne, dziś zrobiłam sobie od tak i też pozytyw czy to możliwe? Zobacz załącznik 1035797