reklama
kiwaczka89
Fanka BB :)
Niestety ale beta spadła do 7 także nie mam na co liczyć. Czekam w takim razie na @ i zaczynam od nowa starania nie chce się załamywać, bo ze mną na sali w szpitalu leży dziewczyna której dzieciątko się nie rozwija prawidłowo (2msc) i dali jej tabletki na poronienie bo nic z tego nie będzie. Także pocieszam się że niestety ale inni mają gorzejMi się też tak wydaje że diagnoza w 4tym może tylko dotyczyć jednej kwestii, czy ciąża jest umiejscowiona prawidłowo w macicy. I po za tym nic. Dlatego są wskazania do 1 usg w 6 lub 7 tyg najwcześniej.
Jeśli beta spadła to już co innego, ale też bym powtórzyła na wszelki wypadek.
Tu na forum jedna dziewczyna opowiedziała historię jak mając skierowanie na łyżeczkowanie, coś ja Tknęło i nie poszła do szpilata. Odczekala parę dni i pojechała do innego gina. Ciąża była żywa, zakończyła się narodzinami zdrowego dziecka.
Kurcze lekarze to tylko ludzie a zle diagnozy trzeba weryfikować...
Trzymaj się Kiwaczek... bardzo bardzo jestem z tobą i łudze się że może to jednak była pomyłka z tą beta................
Buziaki Kochana. Trzymaj się. Będziemy Cię wspierać jak będziesz potrzebowała....Niestety ale beta spadła do 7 także nie mam na co liczyć. Czekam w takim razie na @ i zaczynam od nowa starania nie chce się załamywać, bo ze mną na sali w szpitalu leży dziewczyna której dzieciątko się nie rozwija prawidłowo (2msc) i dali jej tabletki na poronienie bo nic z tego nie będzie. Także pocieszam się że niestety ale inni mają gorzej
Kara85
Zaangażowana w BB
Niestety ale beta spadła do 7 także nie mam na co liczyć. Czekam w takim razie na @ i zaczynam od nowa starania nie chce się załamywać, bo ze mną na sali w szpitalu leży dziewczyna której dzieciątko się nie rozwija prawidłowo (2msc) i dali jej tabletki na poronienie bo nic z tego nie będzie. Także pocieszam się że niestety ale inni mają gorzej
Przykro mi bardzo. Ale ważne ze się nie poddajesz. Jesteśmy z Tobą [emoji5]
Smerfetka94
Fanka BB :)
Moim zdaniem juzDziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Kara85
Zaangażowana w BB
Mój też, stara się niby być wspolczujacym a z drugiej strony mówi, "jeszcze cię to męczy?"... No zero zrozumienia. Dla niego to nie było dziecko, tylko zaplodniona komórka, forma biologiczna... A dla mnie było dzieckiem, miało płeć i imię i w samotności pożegnałam jego szczątki. Byłam sama z tym. Niestety. Albo stety.
Cieszę się ze sa takie miejsca jak to gdzie można się zwierzyć i przeczytać podobne doświadczenia innych i punkt widzenia. Już myślałam ze to ja przesadzam ze tak ciężko przeszłam stratę choć tak wczesna. Sama sobie powtarzałam ze strata w późniejszych tygodniach byłaby bardziej bolesna ale mam wrażenie ze dla mnie byłoby tak samo. A moje otoczenie mam wrażenie ze mnie nie rozumie, ja na każda mysl (nawet teraz pisząc) mam łzy w oczach, mój N „stało się, czemu ciagle to przezywasz, przyjdzie czas ze się uda”; koja mama pielęgniarka jej słowa to „tak miało być, nie zmienisz tego”, moja siostra która ma już córcię a ma za sobą biochemiczna i pozamaciczna ciąże mówi ze „nic nie poradzisz”. A ja po prostu czasem muszę sobie chwile popłakać i to przeżyć. Tak po prostu, bo to cześć mojego życia.
Dziękuje ze jesteście. Naprawdę wiele daje mi uczestnictwo na forum. Kibicuje gorąco [emoji5]
Kara85
Zaangażowana w BB
Dziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
Kompletnie się nie znam na owulacyjnych ale jak dla mnie to pozytyw i ja bym już działała [emoji5]
Testowa ciemniejsza od kontrolnej, to znaczy że jesteś w piku, działajcie dziś i jutro, pojutrze też może się przydać a potem to dla przyjemnościDziewczyny wrzucam testy owulacyjne, i słucham Waszych opinii... czy już???Zobacz załącznik 1035767
reklama