reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja mam tak ze z mężem mogę zawsze porozmawiać, ale on ma podejście ze tak miało być i tyle. Nie rozumie po prostu tego co przeżywam. Najbardziej boli mnie fakt, ze mamy problemy z zajściem w ciąże i jak się już udało to musiało sie tak szybko skończyć. ;(
Mój też, stara się niby być wspolczujacym a z drugiej strony mówi, "jeszcze cię to męczy?"... No zero zrozumienia. Dla niego to nie było dziecko, tylko zaplodniona komórka, forma biologiczna... A dla mnie było dzieckiem, miało płeć i imię i w samotności pożegnałam jego szczątki. Byłam sama z tym. Niestety. Albo stety.

Hehe ja to jestem niecierpliwa i musiałam zrobić hehe ale oczywiście biel biel i jeszcze raz biel. Ale w sumie sie nie nastawiam bo badałam sobie przed chwilą szyjkę macicy i mam twarda i nisko wiec to jasny dowód ze zaraz przyjdzie wstręciucha [emoji35][emoji35]
A jaka powinna być szyjka jeśli dojdzie do zapłodnienia? Na każdej stronie inaczej piszą

reklama
Mój też, stara się niby być wspolczujacym a z drugiej strony mówi, "jeszcze cię to męczy?"... No zero zrozumienia. Dla niego to nie było dziecko, tylko zaplodniona komórka, forma biologiczna... A dla mnie było dzieckiem, miało płeć i imię i w samotności pożegnałam jego szczątki. Byłam sama z tym. Niestety. Albo stety.
faceci niestety maja zupełnie inne podejście niż my i faktycznie traktują to jako zarodek, jakaś biologiczna formę. Ja przez to ze się tak zle czułam, miałam straszne mdłości żyje w przeświadczeniu ze to był chłopczyk. Głupie to może ale no z córcia inaczej było i tak jakos to sobie wyobraziłam.

Do góry